Édes titkot kotyogtak ki Sarolta hercegnőről





Bár ő Vilmos és Katalin egyetlen lánygyermeke, határozottság terén a kis hercegnő messze maga mögé utasítja fiútestvéreit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.13.
Sarolta

A nyolcéves György herceget a család minden tagja úgy neveli, hogy egy napon király lesz, egy egész nemzet irányítása is a feladatai közé fog tartozni. A szűk családi körben azonban egészen más a helyzet, ugyanis van valaki, aki kiveszi György kezéből az irányítást: hatéves kishúga, Sarolta. A bájos pletykákból ugyanis egyértelműen kiderül, hogy a három hercegi csemete közül a középső a parancsnok – írja a Mirror.

Fotó: MTI/AP/Kensington-palota/Katalin cambridge-i hercegnő/Matt Porteous

Sarolta vezető szerepét egy-egy alkalommal már a szülei, valamint maga a királynő is megerősítette

Katalin már 2017-ben, még a kis Lajos születése előtt is azt árulta el egy anyukatársának, hogy Sarolta nagyon gyorsan nő, érettebb a koránál, és nagyon határozott elképzelései vannak arról, hogy mit kell tennie, és mire mondhat nemet. Két évvel később pedig a királynő kérdezte meg egy iskolai projekt keretében egy anyukától, hogy az előtte szereplő kislány szokott-e vigyázni a kishúgára, mire az anya mosolyogva azt válaszolta, hogy ez inkább fordítva történik meg. Erre II. Erzsébet felnevetett: „Pont, mint Sarolta Györgyre”.

Vilmos herceg is egyetért a család nőtagjaival: kislánya hatodik szülinapja után elárulta, hogy Sarolta túl korán felnőtt, és ha megkérdeznék a kislányt, valószínűleg azt válaszolná, hogy ő 16 éves. De azt is szívesen mondogatja, hogy ő már hatéves, tehát már azt tehet, amit csak szeretne.

A szivárogtatók szerint a kislány valóban nagy előszeretettel dirigál két fiútestvérének, hajlamos a makacsságra is, de nagyon aranyos, ahogy komoly arcocskával parancsokat osztogat.

Saroltát a fotósok is nagyon kedvelik, hiszen ahol a kislány felbukkan, ott nagy valószínűséggel számíthatnak egy megörökítésre érdemes jelenetre. Határozottságának adott tanúbizonyságot akkor is, mikor kisöccse, Lajos keresztelőjén az ünneplésnek helyet adó ház ajtajában megállt, és közölte a fotósokkal, hogy „ti ide nem jöttök be!”. 2019 májusában pedig vidáman nyújtogatta a nyelvét, mikor meglátta a kamerákat.





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás