Te mit gondolsz, hol és hogyan szilveszterezik a brit királyi család?





Partikról partikra járnak vagy visszafogottan ünneplik az óév végét, lehet, hogy most meglepünk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.30.
óévbúcsúztató

Szomorúan telt a karácsony a brit királynő számára. Ahogy nagyon más lesz az idei évbúcsúztató is Erzsébet királynő számára, aki eddig minden évben férjével, baráti társaságban búcsúztatta az óévet. Fácánlövészettel, társasjátékozással múlatták az időt, majd január első napján közösen vettek részt az új év első szentmiséjén. Idén azonban nem tudni, mi lesz a menetrend, hiszen a királynőnek ez lesz az első évbúcsúztatója, amit férje, Fülöp herceg nélkül kell ünnepelnie.

Erzsébet királynő és Katalin hercegné Fotó: Tolga AKMEN/AFP)

Károly walesi herceg, brit trónörökös és felesége, a cornwalli hercegnő, Kamilla várhatóan most is, mint annyi év óta szilveszterkor, a skót felföldön szilveszterezik, a királynő balmorali birtokán található Birkhallban.

Károly brit trónörökös és felesége, Kamilla Fotó: MTI/AP/Clarence House

Várhatóan visszafogottan ünnepel idén Vilmos és Katalin. Az eddigiekhez hasonlóan Katalin hercegné családjánál, a Middletonokkal búcsúztatják az idei évet Berkshire-ben. A korábban a családot jellemző fergetes óévbúcsúztató parti azonban várhatóan elmarad a Covid miatt és valószínűleg csak visszafogottan ünneplést tart a hercegi pár.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Fotó: Justin Tallis/AFP

A tavalyihoz hasonlóan alakulhat Harry és Meghan óévbúcsúztatója is. A hercegi pár akkor nem utazott Angliába a koronavírus miatt és a szilveszter kisfiúkkal Archie-val közösen töltötték Kaliforniában – írja a Cosmopolitan. Várhatóan idén is itt tölti a család az év utolsó napjait, immár kislányukkal, Lilibettel, és valószínűleg idén sem terveznek nagyobb partit a szülők.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Fotó: Angela Weiss/AFP

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás