Teljesen bepánikolt Rácz Jenő felesége, ezt tapasztalta a terhessége alatt - Fotó!

Az első gyermekét váró Gyuricza Dóra közösségi oldalán osztotta meg aggódásának okát.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.17.
elhízás

Ma reggel ráálltam a mérlegre, és – bevallom – kicsit bepánikoltam. +6,5 kiló… pedig még csak az ötödik hónapban vagyok...” – kezdi hosszabb Instagram-posztjában Gyuricza Dóri, amiben a terhesség alatti pluszkilók felkúszásáról osztotta meg gondolatait követőivel.

Alapból is nehéz XXI. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel, hogy ők csak 3 kilót híztak, sőt a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza, mint ahonnan indultak stb. Nem kell másokhoz hasonlítgatnod magad és a terhességed” – folytatja eszmefuttatását Rácz Jenő felesége, aki gyakran posztol a közösségi oldalán.

Az igazán megnyugtató gondolatok pedig édesanyjára gondolva érkeztek, amit meg is osztott követőivel.

A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki 5 alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá, majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett, mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei, a lábai, az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok!? Persze, ha a doki is engedi, sportolj, hiszen a testednek és a babának is csupa jót teszel vele és ez a lényeg. Egyél egészséges dolgokat, de olyanokat, amik jólesnek! Nem fogok száraz puffasztott rizst enni meg fehérjeturmixokat, ha nem kívánom, mert magamnak se adok olyat, amit nem kér a testem, nemhogy a kisbabámnak” – hangsúlyozta a sztárséf párja.

A plusz hat kilóval is észvesztő alakkal bíró kismama bejegyzéséhez számos komment érkezett, de szinte mindenki egyetértett vele abban, hogy ilyenkor a legfontosabb, hogy jól érezze magát, és nem kell a kilók miatt aggódni.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Top hírekHírlevél-feliratkozás