„Bepánikoltam” – az anyaságról vallott a magyar műsorvezető





Míg férje mindenből képes viccet csinálni, addig Rókusfalvy Lili gyakran aggodalmaskodik, amióta édesanya lett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.19.
vallomás

Elég egy váratlan helyzet, és a lezser, vidám anyukából azonnal anyatigrissé változik Rókusfalvy Lili, aki két gyermek, a négyéves Boldizsár és az egyesztendős Panka édesanyja. Bár műsorvezetőként már sok vagány, merész dolgot kipróbált és sosem volt aggódós típus, anyaságával ez teljesen megváltozott – vallotta be a Rozmaring kunyhó-podcast legutóbbi vendégeként.

„Bepánikoltam” – az anyaságról vallott a magyar műsorvezető Fotó: MTVA

Nemrég új házba költöztünk, úgy két hete lakhattunk még csak ott, amikor óriási vihar támadt. Elment az áram, mi pedig ott voltunk az újszülött kicsi babánkkal, és a három és fél éves kisfiunkkal. Bepánikoltam, egyből felhívtam anyukámat, hogy szörnyű dolog történt. Megkérdeztem, mehetünk-e hozzájuk, ha nem lesz fűtés. A saját félelmemet egyből ráraktam a gyerekekre” – kezdte a műsorban Rókusfalvy Lili, aki a férjének teljesen az ellentéte, mert Zsili szinte mindig nyugodt és vicces.

„A férjem nálam százszor lazább, és ez az én nagy szerencsém. Csinált ebből az egészből egy óriási nagy mókát. Az összes mécsest kikereste otthon, mindent szépen kivilágított, énekelt és csinált nagy bulit. A kisfiunknak élete egyik legjobb emléke és élménye maradt, azóta is emlegeti ezt a napot. A helyzetből azt tanultam meg, hogy ha én nem pánikolok stresszhelyzetben, akkor a gyerekem sem fog” – javasolta a többi szülőnek a módszert Rókusfalvy Lili, aki további hasznos tanácsokat osztott meg gyakorló szülőként az M2 gyerekcsatorna Rozmaring kunyhó című bábsorozatához tartozó beszélgetéssorozatban.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás