„Én egy hűtlen ember voltam” – Horvát Tamás a megcsalásról vallott – Videó!





A népszerű énekes, mielőtt megtalálta volna élete párját, nem éppen szűzies életet élt, véleménye szerint kompenzálni próbált valamit a csajozással.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.13.
félrelépés

A 29 éves énekes a Paliék világa by Manna YouTube-csatorna vendége volt, ahol kendőzetlenül, őszintén mesélt életének korábbi szakaszairól és jelenlegi kapcsolatáról.

Horváth Tamás fülig szerelmes mostani párjába Andiba, 10 éve boldogítják egymást és fejlesztik a másikat. Azonban mielőtt megismerkedtek volna egymással a fiatalok, Tamás tizenéves korától kezdve falta a nőket, és állítása szerint nem volt a hűség mintapéldánya.

A sármos énekes végre révbe ért (Fotó: Metropol)

Fiatal srác voltam, és volt egy párom, de nem vettem komolyan. Nagyon sok mindenkivel megcsaltam, én egy hűtlen ember voltam. De nemcsak őt csaltam meg, hanem saját magamat is. Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy valamilyen lyukat befoltozzak, hogy férfinak érezzem magam, hogy pacek csávó vagyok” - nyilatkozta az énekes, de le vonta a szükséges tapasztalatot is: „Ettől nem lettem pacekabb”.

Állítása szerint a legjobbkor érkezett meg az életébe jelenlegi partnere, Andi, akivel 10 éve egy „H” betűként állnak egymás életében, két egész emberként, mégis a másikat támogatva.

Andi a forgatásokra is elszokta kísérni Tamást és nem szokott féltékeny lenni (Fotó: TV2)

Andika a legjobbkor jött, ő volt a megmentőm” - magyarázta a 29 éves sztár. Hozzátette: „Én egy tűzrőlpattant csávó vagyok, fejjel a falnak. Korán elvesztettem édesanyámat, a mostani időszakban is rengeteg ember ment el. Ezért minden napomat boldogan kell élnem, és nehéz pozitívnak maradni. Azonban ő mindig arra sarkall, hogy legalább félig tele van az a pohár, néha pedig azt mondja, hogy legalább van poharunk” - nyilatkozta az énekes, aki szerint a felesége anno mindent otthagyott ő miatta.

A teljes adást itt tudjátok megtekinteni:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás