Elvégezte a jogi egyetemet, majd brutál szexi OnlyFans-modellnek állt, évi 26 milliót keres vele – Fotó!





A 24 éves nő azután regisztrált a weboldalra, hogy korábbi munkahelyéről elbocsátották.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.30.
karrierépítés

Úgy tűnik, a váltást nem bánta meg az évi több mint 26 millió forintot (60 ezer font) kereső influenszerer, aki most azt tervezi, hogy hamarosan betör az ingatlanpiacra – számolt be a nem mindennapi karrierváltásról a Sun. A lap leközölte a hölgy fotóit is.

Sok munkám volt, az edzőteremtől a szórakozóhelyig, mígnem elindítottam a felnőtt-tartalmakat közlő oldalam. Tettem ezt egy évvel korábban, mint befejeztem volna az egyetemet, mert még mindig nem tudtam, hogy csináljak karriert. Amikor először jelentkeztem, tudtam, hogy néhány hónapon belül elbocsátanak a munkámból, így tudtam, hogy nem lesz visszahatásom a munkából – vallott a kezdetekről a nő.

„Én is foglalkoztam fehérnemű-fotózással, és nagyon szerettem csinálni, de főleg portfóliót építettem, így nem volt bevételi forrás” – mesélte el a 24 éves szépség, aki kezdetben ingyen töltötte fel fehérneműit az Instagramra. Amikor azonban követői arra biztatták, hogy adjon hozzá fizetőoldalt, úgy döntött itt is kipróbálja magát, bár sokáig tartott, míg elhitte, hogy az emberek fizetni is fognak azért, hogy lássák őt fehérneműben.

De amikor végül létrehoztam egy fizetős oldalt, meglepetésemre az emberek megtették, fizettek. Naponta teszek fel képeket vagy videókat, főleg fotózásokról és a színfalak mögül. A rajongóimnak is üzenek, és minden pénteken és vasárnap tömeges képes üzenetet küldök” – mondta.

Az influenszer havi előfizetői exkluzív tartalmakat kapnak, amelyek a képektől a privát üzenetekig terjednek.

„Így van időm a családomra és a barátokra, és láthatom, ahogy a keresztlányom, Lexie felnő” – emelte ki új munkája legfőbb értékeként a szépség, aki utazni is tudott, amikor a Covid megengedte számára. Azonban azt is elárulta, hogy nem tervezi „X-rated tartalmak gyártását” – mert, mint fogalmazott, fontos számára, hogy csak olyan szinten dolgozzon, ami számára is elfogadható.

Az OnlyFans megváltoztatta addigi diplomásként élt életét, és lehetővé teszi számára azt a fajta szabadságot, hogy nem kell nap mint nap kilenctől ötig dolgoznia.

És bár az elején nagyon bántották őt a bántó megjegyzések, azt mondja, mára már ezt is megszokta.

„A bőröm vastagabb lett, és megtanultam felülemelkedni ezen” – árulta el a 24 éves nő, akiről itt találsz még több képet.

 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás