RETRO RÁDIÓ

Brutális sztárparádé következik a Ninja Warriorban





A versenyzők mellett huszonegy bátor híresség, köztük az Exatlon Hungary első évadában már bizonyító Ungvári Miklós is ott lesz Ninja Warrior pályáján csütörtök este.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.18.
ninja warrior

A Ninja Warrior egy különleges adással készül a nézőknek: csütörtök este hírességek állnak rajthoz, hogy bebizonyítsák, mire képesek a TV2 szuperprodukciójának akadálypályáján. Harcba száll többek között Csollány Szilveszter, Katus Attila, Molnár Andrea, Szabó Ádám, az Exatlon Hungary győztese, dr. Busa Gabriella, Szegedi Ferenc „Fecsó” és Ungvári Miklós is. A tét sztárok számára is jelentős, hiszen a Ninja Warrior Hungary csütörtöki VIP adásának győztese továbbjut a verseny pénteki döntőjébe.

Szuper hangulat, rémítő akadályok

Nagyon szuper hangulatban telt a verseny, jó kis társaság gyűlt össze! Sajnos annyira nem volt időm készülni rá, mivel nem igazán tudtuk, hogy mi vár ránk. Amikor beléptünk, és láttuk azt az óriás pályát a több méter magas akadályokkal, hát egy kicsit megfagyott bennem a vér, de szerintem a többiek nevében is mondhatom ezt. Akkor nem tudtuk, melyik pályán fogunk menni, emiatt egy kicsit elrettentő is volt számomra. Itt ugye nem volt idő a gyakorlásra...” – kezdte a Metropolnak Ungvári Miklós, aki pontosan ezért az ellenfeleiből sem tudott felkészülni.

Meglepő ellenfelek

Nem igazán tudtam, hogy mire számíthatok. Egy-két sportolótársamról gondoltam azt, hogy ők kemény ellenfelek lesznek, de elég komoly meglepetések is értek. Olyanok szántották fel a pályát, akikről nem is gondoltam volna, hogy erre képesek. Másrészről pedig, akiket a legjobbak közé vártam, ők nem voltak ott” – tette hozzá Miki, aki az Exatlon Hungary első évadában majdnem a végső döntőig menetelt, ám kemény küzdelem után mégis búcsúznia kellett. Az, hogy a Ninja Warrior versenyében sikerül-e döntőbe jutnia, kiderült csütörtök este a TV2-n!

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó (Fotó: TV2)

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás