Ettől leesik az állad: Arnold Schwarzenegger fia megmutatta tökéletes testét - Videó!

A testépítőként, influenszerként és lassan színészként is ismert Joseph Baena nem titkolt el egyetlen apró részletet sem. Számos fotót és videót posztolt, amelyeken minden egyes izma jól látható.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.26.
szívtipró

Joseph Baena az egykor szintén testépítő világhírű színész, Arnold Schwarzenegger fia, aki egy házasságtörés gyümölcse: a sztár akkori házvezetőnőjükkel, Mildred Baenával szűrte össze a levet.

Schwarzi le sem tagadhatná a fiát, hiszen hozzá hasonlóan kidolgozott testtel büszkélkedhet, és úgy tűnik, Joseph igyekszik mindenben a nyomdokaiban járni.

A 24 éves fiatalember most éppen Hawaiin van, ahol a Lava című filmet forgatják, ami az első olyan produkció, amelynek költségeit kriptovalutából fedezik a producerek. Instagram-sztorijában egy igazán szexi képet osztott meg, ezzel illusztrálva, milyen jól érzi magát a film forgatásán – írja a Daily Mail.

Joseph egyébként is nagy előszeretettel oszt meg a közösségi felületeken olyan videókat és képeket, amelyeken jól látható tökéletes teste. A követői és rajongói sok kommentben hasonlítják őt az édesapjához, amelyre a felvételeket és képeket nézve minden okuk megvan.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás