Érzelmes vallomás: Gabriela Spanic egy percre sem akarja egyedül hagyni édesapját





Titkolja a világsztár, mennyi ideig marad Magyarországon, de arról szívesen beszélt, miért ragaszkodik ahhoz, hogy a betegségből felgyógyult édesapja minden percben mellette legyen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.02.
Gyermeki szeretet

Pár nappal ezelőtt robbant a hír, hogy váratlanul ismét Magyarországra látogat a latin-amerikai telenovellák sztárja, Gabriela Spanic. A híresség úgy, mint tavaly, idén is a TV2 műsorán futó Dancing with the Stars című grandiózus show-műsor szereplőjeként lép színpadra.

Visszatérnek a tavalyi évad versenyzői, és triókat alkotva igyekeznek lenyűgözni a közönséget. Gabriela a szombati Riszaviadalban Tóth Andi és Andrei Mangra oldalán táncol. Gaby nem sokat pihent amióta nem láttuk: utazott, forgatott, és még egy valóságshow-ban is szerepelt, A La Casa De Los Famososban, ami egy Big Brother-formátum, híres emberek szerepeltetésével.

Gabriela a szombati Riszaviadalban Tóth Andi és Andrei Mangra oldalán táncol
Fotó: Dombóvári Tamás (DT)
Bors (BRS)

A színésznővel a TV2 stúdiójában személyesen készített interjút a Bors.

„Nagyon sokat dolgoztam, amióta nem találkoztunk. A Dancing with the Stars után egy hónapot pihentem, aztán hat hónapon át forgattam egy új telenovellát, melynek az a címe, Hogyha hagynak minket. Onnan megint egy forgatásra mentem: egy minisorozatot készítettünk a kollégákkal, utána mentem a Big Brotherbe, ahonnan pár napja estem ki. Nem vagyok szomorú egyébként, hiszen onnan azonnal utazhattam Budapestre” – mesélte Gabriela Spanic, akitől a lap újságírója azt is megkérdezte, mennyi ideig tervezi, hogy Magyarországon marad?

„Erről még nem beszélhetek a sajtónak. Még alakulnak a dolgok, nem tudom pontosan ” – tette hozzá sejtelmesen Gaby.

Aggódik az édesapjáért

A színésznő idén sem egyedül érkezett, magával hozta a kisfiát, Gabrielt és az édesapját is, akinek az elmúlt időszakban sok gond volt az egészségével. Az újságok nemrégiben azt írták, hogy Casimiro Spanic súlyos beteg. A hír 2020 októberében került nyilvánosságra közvetlen azután, hogy Gabriela édesanyja váratlanul elhunyt. A színésznő érthető módon nagyon aggódik az édesapjáért, aki a jelek szerint mostanra sokkal jobban lett.

 

Édesapját is elhozta Budapestre a világsztár

„Édesapámmal együtt utaztunk ide, nagyon boldog vagyok, hogy minden szabad percünket együtt töltjük. Az egészsége szerencsére most már rendben van. Ő egy nagyon erős ember, tengerészgyalogos volt. Sokat úszik, sokat sétál, 73 éves. Remélem, még nagyon sok időt tölthetünk együtt! ” – mondta.

 

 





Ezeket olvastad már?
Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás