Ennyi munka mellett lehet gyereket nevelni? Lékai-Kiss Ramóna reagált





Eddig a Dancing with the Stars, most pedig már a Ninja Warrior műsorvezetőjeként is láthatják a nézők a képernyőn Lékai-Kiss Ramónát. A csinos édesanyának régi álma teljesült azzal, hogy a TV2 sportrealityjét vezetheti.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.11.05.
ninja warrior Kiss Ramóna

Elstartolt a Ninja Warrior harmadik évada. A TV2 szuperprodukciója megújult struktúrával, minden hétköznap este látható Lékai-Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla vezetésével. Európa legnagyobb Ninja Warrior-pályáján közel 400 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat.

Fotó: TV2

Kipróbálta volna a ninjaságot

Lékai-Kiss Ramóna a Metropolnak elmondta: régi álma teljesült azzal, hogy idén ő lett az egyik műsorvezető.

– Amikor időm engedte, követtem az előző évadokat, és az amerikai Ninja Warriort is néztem. Úgy gondolom, egy műsorvezető számára óriási szakmai előrelépés, ha egy sportrealityt vezethet, arról nem is beszélve, hogy mennyi izgalmat éltünk át mi is a forgatások alatt. Immáron közel húsz éve televíziózom, ez idő alatt számos jól kivitelezett, igényes díszletet láttam, de a Ninja Warrior stúdiója minden eddigi tapasztalatomon túltett! Grandiózus méretű akadálypályák várták a versenyzőket, és bevallom, annyira megtetszett Tillának, Szujó Zolinak és nekem is a stúdió, hogy legszívesebben mi is kipróbáltuk volna a feladatokat – árulta el a Metropolnak Lékai-Kiss Ramóna.

Férjétől tanult meg szurkolni

A műsorvezetők számára a verseny csaknem olyan izgalmas, mint a játékosoknak. Ramóna együtt izgult a többiekkel, a szurkolás nem is áll távol tőle. Férje, Lékai Máté válogatott kézilabdázó meccsein rendszeresen drukkol, a szüleivel ráadásul gyerekkora óta a veszprémi kézilabdások szurkolótáborának oszlopos tagjai.

– A sportreality műfaja egészen más, mint az egyéb műsoroké. Itt tényleg csak egy lehetősége van a versenyzőknek, nagyon nagy a nyomás, és ha idő előtt hibázol, vége. A Ninja Warrior játékosai közül sokan éveken át edzettek, készültek a műsorra. Együtt dobogott a szívem a versenyzőkkel, velük örültem és sírtam, egyszóval óriási élmény volt számomra, hogy a Ninja Warrior részese lehettem.

Ramónát mostanában nem csupán a Ninja Warriorban, de a Mintaapákban, hétvégénként pedig a Dancing with the Starsban láthatják a nézők. Adódik a kérdés, hogy két és fél éves kisfia, Noé mellett hogyan van ideje minderre.

– Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Ninja Warriort és a Mintaapákat korábban forgattuk, a Dancing with the Stars megy élőben. Sok logisztikát igényel, hogy a hivatásomban és a magánéletemben is megteremtsem az egyensúlyt, de ez szerencsére sikerül, az pedig alapelvem, hogy a munka soha nem mehet a család rovására.





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás