„Nem szeretnénk, ha újra pihenőre kényszerülnénk”: Csepregi Éva különleges ünnepre készül

A Neoton Família aranytorkú dívája nagyon boldog, hogy ismét koncertezhetnek, és a naptár is tele van. Ráadásul egy különleges fellépésre is készül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.02.
nagykoncert

Újra beindultak a koncertek Csepregi Éváéknál is, a naptáruk is betelt szinte teljesen erre az évre. Az énekesnő reméli, hogy most már nem lesz szükség kényszerpihenőre, még akkor sem, ha a számok aggodalomra adhatnak okot.

„Szerencsére nincs okunk panaszra, mert mondhatni tele van a naptárunk. Erre vártunk az elmúlt másfél évben. Viszont látom én is az új számadatokat, az oltás miatt annyira nem félünk, de persze elővigyázatosabbak vagyunk. Mindig az egészség a legfontosabb, viszont azt sem szeretnénk, ha újra pihenőre kényszerülnénk” – fogalmazott a Neoton Família énekesnője, aki a folyamatos koncertek mellett egy óriási fellépésre is készül.

Születésapján lesz az Aréna-koncert

Bár a koronavírus-járvány miatt nem tudták megtartani az Aréna-koncertjüket, mégsem csüggednek Csepregi Éváék. Ennek az egyik oka az, hogy egy különleges dátumot találtak a fellépésük pótlására. Ez pedig nem más, mint Éva születésnapja.

„Eredetileg 2020. október 17-én került volna megrendezésre a koncertünk, aztán idén is volt egy dátum, de végül a menedzsment és a zenekar közös döntése alapján 2022. október 22-ét tűztük ki a végső dátumnak. Szép ajándék lesz, hiszen aznap ünnepelem a születésnapomat. Persze van bennünk némi szomorúság, hogy a pandémia miatt ennyit tolódik az Aréna-koncert, de már nagyon várjuk, hogy együtt bulizzunk a közönséggel” – fogalmazott Éva.

 

Fotó: Végh István/Bors

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás