RETRO RÁDIÓ

Bud Spencer és Terence Hill: ezeket a sztorikat biztosan nem hallottad róluk!

Király Levente olyan történeteket tárt a nyilvánosság elé, amiket a nagyközönség eddig sosem ismerhetett a színészpárosról, akikkel a könyv írója személyesen is sokat találkozott.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.11.08. 20:00
Exkluzív

Bud Spencer és Terence Hill vitathatatlanul a magyarok kedvencévé vált az elmúlt évtizedekben. A két legendás színész életéről Verhetetlen páros címmel írt könyvet Király Levente. A kötetben egykori pályatársak, színészek, operatőrök, rendezők, látványtervezők, segédrendezők, forgatókönyvírók, vágók, kaszkadőrök és a színészpáros dublőrei mesélik el a velük kapcsolatos személyes élményeiket.

Király Levente olyan történeteket tárt a nyilvánosság elé, amiket a nagyközönség eddig sosem ismerhetett a színészpárosról.

„Volt szerencsém találkozni velük, és rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy elképesztően kedves emberek. Hiába alkottak remekműveket évtizedeken át, semmiféle sztárallűrt nem tapasztaltam velük kapcsolatban, szerények és nyitottak voltak. A filmjeik itthon – népszerűség tekintetében – évtizedek óta túlszárnyalnak az amerikai filmek áradatán, hiszen egy olyan szórakoztató légkört teremtenek, aminek köszönhetően az egész család számára remek közös kikapcsolódás megnézni a filmjeiket. Ki hitte volna 1967-ben, amikor elkészült az első közös alkotásuk, az Isten megbocsát, én nem!, hogy 2021-ben is szárnyalni fog a kultuszuk Magyarországon? Bízom abban, hogy az elkövetkezendő évtizedekben is legalább akkora népszerűségnek örvendenek majd a filmjeik, mint manapság” – mondta Levente.

Levente személyesen is ismerte Bud Spencert és Terence Hillt Fotó: Facebook

Ha kíváncsi vagy rá, milyen eddig nem hallott történetek derültek ki a két színészről, vagy szeretnéd tudni miért késelték meg Terence Hilltt, esetleg azt is, hogy hova vitte Bud Spencer elefántfület enni a stábtagokat, akkor keresd a Metropolt a terjesztési pontokon vagy térj vissza a www.metropol.hu oldalra!

Ezeket olvastad már?
Csípős uborka zavarta meg Csepregi Éváékat a nyaralás alatt

Csípős uborka zavarta meg Csepregi Éváékat a nyaralás alatt

Ettől cukibb ma már nem lesz: ekkorát nőtt Debreczeni Zita pocakja

Ettől cukibb ma már nem lesz: ekkorát nőtt Debreczeni Zita pocakja

Képtelen szabadulni adósságától Pál Éva

Képtelen szabadulni adósságától Pál Éva

A TV2 következő Nagy Ő-je megmutatta egymilliárdos álomlakását – Videó!

A TV2 következő Nagy Ő-je megmutatta egymilliárdos álomlakását – Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás