Újra maszkot hordanak a hazai hírességek, Oszvald Marika és Bódi Margó sem kockáztat





A koronavírus-járvány újabb hulláma sújtja hazánkat, az új megbetegedéseket pedig a delta-vírusmutáns okozza. Bár már közel hatmillióan vettek fel oltást, sokan biztosra mentek, és a maszkot is újra elővették. Köztük több hazai híresség is sokkal elővigyázatosabb, mióta ismét megugrott a fertőzöttek száma.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.01.
negyedik hullám

Oszvald Marika elővigyázatos akar lenni

A 69 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő tart attól, hogy ismét berobban a járvány és pihenőre kényszerül. Éppen ezért a saját és a szerettei egészsége érdekében amellett, hogy felvette mindhárom oltást, maszkot hord és kézfertőtlenítőt használ.

„Ismét szigorúbban kell venni ezeket a dolgokat. Nekem most már állandó társam a kézfertőtlenítő, itt van mindig a táskámban. A maszk is előkerült, olyan helyeken, ahol sok ember megfordul egyszerre, ott mindig felveszem. A munkát viszont nem hagyom abba, csak elővigyázatosabb próbálok lenni” - mondta a Metropolnak Oszvald Marika.

Mindig van nála kézfertőtlenítő (Fotó: Frank Yvette/Délmagyarország)

Bódi Margó nem kockáztat

A népszerű énekesnő több szerettét is elvesztette a koronavírus-járvány miatt, ráadásul fia, Bódi Csabi is kórházba került. Éppen ezért a család nem kockáztat, felvették az oltásokat, és újra előkerült a maszk is náluk. Margó, ha megy valahova, mindenképpen maszkot húz.

„Nem kockáztatunk. Már elővettük újra a maszkot. Ha megyek például a pékségbe, én már oda is felveszem. Egyre több emberen látom, hogy előkerült náluk is” - árulta el Bódi Margó.

Több szerettét is elvesztette a vírus miatt, ezért nagyon óvatos (Fotó: Facebook)

Kovács Kati: Az oltatlanságtól kell félni

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt is megviselte a pandémia, ugyanis több ismerősét is elvesztette. Pontosan ezért kér mindenkit arra, hogy vegye fel a védőoltást, hiszen így megállíthatjuk a járványt.

„Nem az oltástól kell félni, hanem az oltatlanságtól. Sajnos az elmúlt közel két évben elvesztettünk barátokat, ismerősöket. Ez az aprócska vírus hatalmas bajt tud okozni, és nekünk nem szabad kockáztatni. Nálam például a maszk is előkerült újra, nagyobb tömegben mindig hordom. A kézfertőtlenítőt pedig folyamatosan használom, mióta berobbant a járvány” - mondta lapunknak Kovács Kati.

Nagyobb tömegben mindig hordja a maszkot (Fotó: Metropol/SzL)

Pásztor Erzsi nem enged közel magához senkit

A Kossuth-díjas színésznő maszkban és kesztyűben jár mindenhová. Pásztor Erzsi annyira komolyan veszi a járványt, hogy még családtagjaival sem puszilkodik.

„Nem lehet örökké félni, de az óvatosság szerintem nagyon fontos. Én most már nem engedek közel magamhoz senkit. Mindenkit szépen meg szoktam kérni a járvány óta, hogy ne fogjunk kezet, ne puszilkodjunk. Még a családtagjaimmal sem puszilkodunk, pedig barátságos ember vagyok, de most az a természetes számomra, hogy megtartom a kellő távolságot mindenkitől. Emellett hordom a maszkot és a kesztyűt is” - árulta el korábban a lapunknak a színésznő.

A színésznő még családtagjaival sem puszilkodik (Fotó: Ripost)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás