Rajongók zaklatják Tinát és Emiliót, megdöbbentő dolgot láttak otthonuk előtt

Emilió és Tina a többséggel ellentétben a karanténidőszak alatt nem híztak, hanem fogytak! Az segítette őket, hogy féltek a hízástól, majd a visszahízástól. Népszerűségük viszont nőtt, a rajongók pedig egyre erőszakosabbak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.15.
nagy fogyás nagy rajongás

A koronavírus-időszak nagyon sokak számára pluszkilókat hozott, de a Jellinek család tudatosan emiatt kezdett bele nagy fogyókúrába. Tina és Emilio összesen 110 kilót adtak le, mivel egyfajta félelem alakult ki bennük a hízástól.

Most nagyon belehúznak

- Mindig az utolsó kilók leadása a legküzdelmesebb szerintem, de ezt is megugorjuk. Már a jó úton vagyunk hozzá, hogy el is érjük. Emil összesen több mint 80 kilót fogyott eddig, én pedig az elmúlt egy év alatt körülbelül 30 kilót - mondta Tina, aki kiemelte, hogy most egy picit rá kellett, hogy kapcsoljanak, mivel éppen stagnál a fogyásuk.

- Nagy szerencsénk van, mivel egy világbajnok testépítő kíséri végig az edzésünket. Végig adja a lelkierőt, de az az igazság, hogy ez kell is, mivel mi tornából mindig felmentettek voltunk, és amikor lementünk, először azt se tudtuk, hogy mi hogyan működik; ráadásul így senki nem néz ki minket az edzőteremből. Önbizalmat és sikerélményt ad ez így, illetve ha a Simon Tomi mondja, hogy mit kell csinálni, akkor nem kérdés, hogy teljesítem - magyarázta a csinos asszony.

Fotó: Metropol/KB

„Vagy változtatunk, vagy elfogunk gurulni”

Tina mostanra pontosan tudja, hogy az egészség pótolhatatlan kincs, de ez nem mindig volt így. A sztár elárulta, hogy nekik a karantén elején ütött be a gondolat, hogy valamit másképpen kellene csinálni.

- Beállt az első karantén, és a Sláger Tv Drága családom című műsorában a sütés-főzés mindennapossá vált. Egyik reggel pont öltözködtem és felvettem egy nagyobb méretű pólót, ami így is feszült rajtam. Ekkor beálltam a tükör elé és mondtam Emilnek, hogy itt a vége. Én most változtatni fogok, mert ha nem, akkor gurulni fogunk - mesélte az háziasszony a fogyás legfőbb okát.

- Legyünk őszinték, a karantén alatt még az is főzött, aki életében a tűzhelyet nem gyújtotta meg, aztán fokozatosan azt hallottuk ismerőseinktől, hogy mindenki az evéshez fordult. Minden gondot azzal akartak megoldani, mi meg ennek pont az ellentéte voltunk, mert nagyon megijedtünk, hogy a sok evésnek rossz vége lesz. Így kezdtük el a karantén alatt a fogyást - mondta el az édesanya.

Új életmód

A kitartás a félelmük miatt végig megvolt, így nem is meglepő, hogy sikerült teljesen új életmódot felállítaniuk. - Tökéletesen átálltunk és megreformáltuk az étrendünket. Mindent megfőzök, csak jobban odafigyelünk, illetve igyekszünk szénhidrát- és cukormentesen étkezni. Muszáj, mert nem fogyókúrázni kell, hanem inkább életmódot váltani - avatta be a Metropol olvasóit Tina.

Kapu előtt integettek a rajongók

Tina azt is elárulta, nem egyszer megtörténik, hogy rajongók a kapujuk előtt szelfiznek, vagy ordibálnak be hozzájuk egy közös fotóban reménykedve.

- Ritka, ha vasárnap itthon vagyunk, de olyankor későn kelünk fel. Felkapjuk a melegítőnket és én elkezdek pakolni, takarítani, eközben Emil kiül és szurkol nekem, esetleg kér egy kávét. És pont múltkor volt egy olyan, hogy a nagy vasárnapi idill közepette valaki a kapuból ordibál nekünk. Emilt elküldtem, hogy nézze meg a kamerán, hogy mi történik, erre odaszólt, hogy vagy 5-6 ember van a kapuban - mesélte az anyuka, aki ekkor hirtelen azt se tudta, mit kéne tennie, de végül odament a kerítésükhöz.

- Megkérdeztem, miben segíthetek és erre elmondták, hogy Szombathelyről jöttek, hogy szelfizzenek velünk. Én erre elmondtam nekik, hogy elhiszem, hogy sokat utaztak, de örülhetnek, hogy nagy a kerítés, mert szörnyen nézünk ki, és nehogy azt gondolják, hogy mi mindig szalonképesek vagyunk egy fotóra. Majd mondtam nekik, hogy egy koncertre jöjjenek el és csinálunk képet. Senki sem szereti, ha váratlanul rátörnek otthon, így mi sem szeretjük, ha hívatlanul a házunkhoz jönnek. Persze, azt se szerettem volna, ha szomorkodva mennek haza, ezért kiálltunk a teraszra és onnan integettünk nekik.

Fotó: SlágerTV

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás