RETRO RÁDIÓ

Elvonult a világ elől a Ninja Warrior versenyzője





Molnár Bálint másodszor próbál szerencsét a Ninja Warrior versenyében, ám mióta utoljára láthatták a nézők, rengeteg változás történt az életében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.28.
teológia molnár bálint TV2 ninja warrior elzárkózás

Csütörtökön a hét utolsó selejtezőjével jön a Ninja Warrior Hungary a TV2-n! Ezen a napon is 30 ninjajelölt áll rajthoz, akik közül a kilenc legjobb jut a nap végén a heti döntőbe. Köztük van egy nagy visszatérő, Molnár Bálint is, akinek fenekestül felfordult az élete, mióta utoljára láthatták a nézők.

Bálint egy tízéves házasság végére tett pontot. Feleségével még a gimnáziumban ismerkedtek meg, ám 2020-ban úgy döntöttek, befejezik a közös életüket.

- Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy az elmém fogságából kikerüljek. A feleségemmel gimnáziumi szerelem volt a miénk, 10 évig voltunk együtt, és bár megpróbáltuk megmenteni a házasságunkat, sajnos nem sikerült, 2020-ban elváltunk – vallotta be lapunknak Bálint. -A városi élet zaját magam mögött hagytam és a teljes elvonulást választottam, az elmúlt időszakot a Krisna-völgyben töltöttem – tette hozzá a ninjajelölt, akinek napjai meditálással és mezőgazdasági munkákkal teltek.

-A vidéki élet és a kétkezi munka hatásos terápiának bizonyult, úgy érzem, hogy a kudarcok megerősítettek – mondta Bálint, aki 2018-ban már járt a Ninja Warriorban, akkor a döntőig jutott. Nem titkolt célja, hogy megerősödve felülmúlja korábbi teljesítményét, és megnyerje a műsort, ám addig még hosszú út vár rá.

Fotó: TV2

Visszatértek a győztesek

Nem csak Bálint az egyedüli újrakezdő a Ninja Warriorban. Közel 400, mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat, köztük pedig ott van az első két évad győztese is.

Gyömrei Máté az első évadban tarolt. Most azzal a céllal érkezett a versenybe, hogy ezúttal minden akadályon végigmegy és felmászik a 20 méteres Mydoryamán, hogy hivatalos ninja legyen.

A 21 éves Strommer Soma a második évadot nyerte meg, akkor 18 évesen utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Nem csoda, hogy az idei széria egyik nagy esélyese.

Gyömrei Máté (Fotó: TV2)

 

Strommer Soma (Fotó: TV2)

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás