RETRO RÁDIÓ

Csonka András elárulta, miért nem bírja a pandémiát





A koronavírus miatt a színész is sokkal korlátozottabb életet él, de reménykedik benne, hogy lassan újra élhet a szenvedélyével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.30.
vallomás

Csonka András is nehezen éli meg a koronavírus időszakát, hiszen az egyik kedvenc hobbijától, az utazástól fosztotta meg a mindenki életét megkeserítő vírus. András akkor teljesedik ki, amikor utazhat, hiszen a kultúrák megismerésétől érzi magát szabadnak, emiatt pedig amikor csak tudott utazott.

Most két év „bezártság” és megkötöttség után pedig egyre jobban hiányoznak neki a Magyarországon kívül eső gyönyörű tájak. Nem is véletlen, hogy már kezdi megunni az itthoni tájakat, hiszen utoljára 2019 nyarán indult útnak - számolt be a Ripost a színész szomorúságáról, hogy a koronavírus miatt utoljára 2 évvel ezelőtt tudott utazni. A nyaralásról pont az utóbbi napokban még az Instagram-oldalára is posztolt egy kis visszaemlékezést.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

„Olaszországmániás vagyok, így arrafelé gyakran jártam. Utoljára éppen a világjárvány kirobbanása előtti nyáron, autóval jártuk körbe Toszkánát a barátaimmal. Csodálatos utazás volt, de persze fogalmam sem volt róla, hogy hosszú időre az lesz az utolsó ilyen élményem. Jó, ez nem teljesen igaz, hiszen még azon a nyáron eljutottam négy napra Tel-Avivba egy ajándék útnak köszönhetően, de azóta semmi... ”- mesélte a Ripost-nak Csonka András.

„Voltak a fejemben tervek a következő évre, de hamar kiderült, hogy nem hogy az országhatárt, de a saját küszöbünket is csak félve léphetjük át és elkezdődött ez az őrület, aminek sajnos most a negyedik hulláma közeleg, vagy talán már itt is van. Az idei nyár elvileg már alkalmas volt arra, hogy elutazzak valamerre, de most szerencsére rengeteget játszottam színházban és hát annyi szünet után mégsem mondhattam, hogy srácok bocsi, de én most nyaralni megyek, így végül csak néhány nap Balaton fért bele a családdal” - árulta el a színész, aki beavatta az olvasókat abba is, hogy azért a kedvenc nyaralási formájához még nem elég merész.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

”Olaszország mellett van még egy mániám„

„Olaszország mellett van még egy mániám, az pedig a tenger és a tengeri hajóutak. Na éppen ez az a nyaralási forma, ami most a leginkább problémás, hiszen egy hatalmas tengerjáró hajon nagyon sok ember van összezsúfolva és gondolom magyaráznom sem kell, hogy ez mit jelenthet a koronavírus szempontjából. Persze tudom, hogy nagyon szigorúak a szabályok és az utasok biztonsága garantált, de pont a szabályozások azok, amik csorbítják az élményt, így ezzel biztosan várok még egy darabig”- ismerte be a LifeTV műsorvezetője, aki azért azt még hozzátette, hogy nincs minden veszve és már jövő év tavaszára tervez egy néhány napos kiruccanást. Persze azért ezt is csak óvatosan teszi meg és nem akar messzire merészkedni.

”Feszít már a vágy, hogy utazzak„

„Túl rövid az élet ahhoz, hogy ennyi idő kimaradjon, de most nincs választásom. Feszít már a vágy, hogy utazzak, de tavaszig még biztosan maradok határon belül. Akkor viszont elmegyek Londonba a virtuális Abba show bemutatójára, amire már megvettem a jegyem. Csak pár napra utazom majd oda és megnézek néhány előadást. Aztán pedig ha eljön a nyár, talán újra visszatérhetek Olaszországba...” - mondta Csonka András.





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás