„Nagyon szép melleim vannak”: Cicciolina elárulta, melyik divatmárka arca lesz





A jelenleg Olaszországban élő fotómodell igyekszik a lehető legtöbb dologgal foglalkozni, most éppen idegenekkel sakkozik és egy neves márkának vált a reklámarcává. 



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.06.
sakkozó Husika

Óriási hírrel fogadta a Metropol újságíróját Cicciolina, aki büszkén árulta el, hogy ő lesz az egyik nemzetközi ruhamárka új reklámarca. A 69 éves fotómodell igyekszik feltalálni magát, de legnagyobb vágyát még nem sikerült elérnie, hogy hazaköltözhessen Budapestre.

Reklámarcként tündököl

Staller Ilona óriási bejelentést tartogatott a Metropol számára.

„Október 15-ével kijön egy nagyon frankó ruhamárka kampánya, amit az egész világ ismer. Minden újságban benne lesz a fotóm, benne leszek a tévében, mivel részt veszek ebben a kampányban. A Desigualnak lettem az arca” – árulta el Cicciolina az eddig nagy titokként kezelt óriási hírt elsőként a Metropolnak.

„Még Budapesten is megtalálható leszek majd az üzletekben. Én szeretem, azért mert spanyol cég, ráadásul színesek a ruhái. Én a fekete színt nem szeretem, mert sokat gyászoltam, elég volt” – magyarázta a modell, aki úgy érzi, hogy ez a cég tökéletesen illik a személyiségéhez, de más felkéréseket is szívesen vállalna.

Ha Magyarországon kapnék ilyen lehetőséget, akár melltartót, bugyit vagy rúzst reklámozni, benne lennék. Nagyon szép melleim vannak. Bármit tudnék hirdetni” – tette hozzá az egykori pornós, aki elárulta, hogy miért van ilyen jó formában és, hogy maradt egészséges a koronavírus ideje alatt is.

„Én mostanában sok zöldséget fogyasztok és egyre kevesebb húst. Nem volt kedvem idehaza főzni. Sokszor a legegyszerűbb csinálni egy frankó levest. Utóbbi időben félek a húsevéstől, mert sok ember azt mondta, hogy rákot okozhat a sok húsfogyasztás.”

Cicciolina állítja, olyan jó formában van, hogy bármit tudna hirdetni Fotó: AFP/Andre Durand

Még mindig nem halad az adásvétel

Cicciolina már nagyon vágyik Magyarországra, és erről sokszor nyilatkozott már, de úgy tűnik, hogy a helyzet még mindig változatlan.

– Itt még áll a bál a lakás adásvétele körül. Mert az emberek félnek nagy pénzeket kifizetni a koronavírus-járvány miatt – árulta el szűkszavúan. – Van tíz cicám, és van négy mini cica, akik most születtek. A kisebbeket eladom majd, a maradékot pedig viszem Magyarországra is.

Sakkozik idegenekkel

Staller Ilona egy eddig ritkán említett hobbit is magáénak tudhat.

„Kislánykoromban a papám megtanított sakkozni, és mindig megvertem őt” – árulta el a most részben sakkozással pénzt kereső fotómodell, aki úgy érzi, hogy ez talán segít megértetni az emberekkel, hogy ő nem csak „egy buta pornós”.

Fel szoktam tenni Facebookra, hogy ki akar sakkozni velem? Megmondom mennyibe kerülök, és kifizetnek. Így nincs az, hogy jaj, a Ciccolina, a pornós. Az utolsó munkámat a 80-as években csináltam és bár még mindig valakinek ez jut eszébe, szerencsére már egyre jobban feledésbe merült az a Husika. Most azt mondják, hogy jé, te tudsz sakkozni?” – mesélte.

 

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás