„A fontos csak az, hogy együtt legyünk” – Wolf Kati így ünnepli idén a születésnapját





Az énekesnő az idén kétszer is megünnepli majd a születésnapját, hiszen az ilyen alkalmak tökéletesek arra, hogy találkozzon a szeretteivel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.24.
barátság

Wolf Kati a mai napon ünnepli a 47. születésnapját, amit többször is megtart majd, a családjával és a barátaival. Az énekesnő nem tervez nagy durranást ugyan, hiszen meglátása szerint évről évre kevésbé a születésnap része a fontos, mintsem az, hogy találkozzon a szeretteivel.

A szülinapok mindig jó indokként szolgálnak

„Tulajdonképpen mi alkalom nélkül is sokat szoktunk összeülni a szeretteimmel. Mondjuk a születésnapok alapvetően tökéletes apropók a találkozásokra, így az mindig egy biztos pont, ha valakit éppen meg kell ünnepelni” – mesélte a Metropolnak Kati, aki szerint nagyon fontos, hogy valakinek összetartó barátai és családja legyen.

Szerencsés véletlen

Idén még a sors is úgy szerette volna, hogy Kati a szerettei körében ünnepelhessen.

„Legtöbbször a családdal és a barátaimmal is meg szoktuk ünnepelni a születésnapokat. Összejövünk, eszünk, iszunk valamit, társasozunk, nagyokat dumálunk. Idén nagyon szerencsésen alakult, mert konkrétan a születésnapomon ünnepelhetünk, egyébként mindig sok logisztikázás előzi meg, mire mindenki ráér. Kérdéses volt egy aznapi koncert, de végül nem akkor lesz” – meséli az énekesnő, aki elismeri, hogy legtöbbször egyébként a szervezés a legnehezebb, mert hétvégente neki általában fellépései vannak, így olyankor nem ér rá. Most az okozott egy kis nehézséget, hogy az utolsó pillanatban kellett megszerveznie az összejövetelt.

„Nálam lesz majd a buli, én egyébként is imádok vendégeket fogadni, lényegében olyan az otthonunk, mint egy átjáróház. Bárkit szívesen látok, így sokszor vannak is nálunk vendégek. Szerencsére a baráti köröm is olyan, hogy ha baj van, akkor tudom, kit kell hívni, hogy 15 perc múlva már ott is teremjen nálam, és végső soron ezek az igazán fontos dolgok” – tette hozzá.

Olyan az otthonuk, mint egy átjáróház – Fotó: Archív

A családdal még nehezebb a szervezés

„A családi banzájok még nehezebben összehozhatók, azokat hetekkel előre meg szoktuk szervezni, mert nehéz mindenkit összeegyeztetni. Most például egy héttel a születésnapom után ünneplünk majd, ráadásul még egy ebédet sem tudunk megszervezni a sok elfoglaltság miatt, így végül uzsonna lesz” – meséli Kati az előzetese születésnapi terveit.

„Számomra már nem is az ünneplés a fontos, csak az, hogy együtt legyünk, és ez az évek múlásával egyre inkább így lesz” – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás