Tóth Gabi kiviharzott a Sztárban sztár leszek! forgatásáról, újabb balhé a műsorban





Tóth Gabi sértődötten vonult ki a stúdióból, miután Majka kifejtette, hogy aki jó, azt általában magának akarja Gabi, és önzőnek nevezte a Sztárban sztár leszek! forgatásán. A két mester között a legjobb énekesek megkaparintása miatt tört ki parázs vita.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.11.
konfliktus

A Sztárban sztár leszek! válogatói során rengeteg tehetséges versenyző állt színpadra. A műsor lényege, hogy minden mester összeállít egy csapatot, az ő tanításaik alapján fejlődnek az előadók a felkészülések során. A végén itt is egyetlen győztest hirdetnek csak, így nem csoda, hogy Majka, Pápai Joci, Köllő Babett és Tóth Gabi a legjobbakat akarják választani maguknak.

A TV2 tehetségkutatójának mesterei annyira komolyan veszik feladatukat, hogy heves vitákba is belemennek a legjobb versenyzők megkaparintásának érdekében. A Bors úgy tudja, egy ilyen adok-kapok során Tóth Gabi kiviharzott a stú­dióból. A nem mindennapi jelenetek most szombaton kerülnek képernyőre.

A TV2 műsorának válogatója során sokadszorra alakul ki konfliktushelyzet, mert amint egy jó, tehetséges jelentkező jelenik meg a színpadon, legtöbbször Gabi csap, azaz csapna le rá. Azonban társai, különösen Majka, ezt nem nézik jó szemmel, és egyre többször adnak hangot nemtetszésüknek. A mesterek időnként vehemensebben védik az érdekeiket, így elkerülhetetlen egy-egy nagyobb vita.

Úgy tudjuk, a szombat esti adásban azután szabadulnak el az indulatok, hogy egy tehetséges énekes Lukács Laci bőrébe bújva lépett a színpadra, és a produkciójával mindenkit le­nyűgözött.

Ekkor Gabi szokásához híven ismét magáénak akarta a versenyzőt, ám az énekesnő kijelentését Majka már nem tudta csendben tűrni. Lapunk információi szerint a rappernél hirtelen elszakadt a cérna, és megkérte kolléganőjét, hogy legyen kevésbé önző, és adjon lehetőséget – magát is beleértve – a többi mesternek is.

Stábtagoktól úgy tudjuk, hogy a vita annyira elharapódzott a két erős személyiség között, hogy Gabi felállt a székéből, és sértődötten kivonult a stúdióból, hátrahagyva a még hozzá beszélő rappert is.

Egyiküknek azonban engedni kell, hiszen egy versenyző csak egy csapatba, egy mesterhez kerülhet. Hogy ebből a szi­tuációból melyikük kerül ki győztesen, az a ma esti adás­ból derül ki.





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás