RETRO RÁDIÓ

Micsoda részletek! Szabó Zsófi és Shane Tusup már hónapok óta egy párt alkothat





A fiatalok között izzik a levegő, ezt már ha akarnák, sem tudnák tagadni. Az amerikai úszóedző egyre több időt tölt a színésznővel, a barátok szerint mindketten hosszú távra terveznek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.30.
sztárpár

Mivel sok időt töltenek együtt, egyre nehezebb elbújniuk a kíváncsi szemek elől, nem csoda, hogy végre sikerült lencsevégre kapni Shane Tusupot, amint Szabó Zsófi lakásából távozik kedd reggel. A fiatalok hónapokkal ezelőtt ismerkedtek meg személyesen, a hírek szerint a sportos élet volt az első közös pont az éle­tükben. A Bors elsőként számolt be arról, hogy a barátságból nagyon gyorsan sokkal több lett, hamar kiderült, hogy rengeteg dolog közös bennük.

Shane a csinos, sportos, okos és tudatos nőket veszi észre, nem csoda, hogy megakadt a szeme Szabó Zsófin – mondta a Borsnak egy bennfentes, aki így folytatta: – A közös pont a sportos élet volt, de abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek jó humorérzéke van. A kezdeti hülyéskedésekből alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt.

Amikor Zsófi és Shane megismerték egymást, még egyikük szíve sem volt szabad. A színésznő ugyan már különköltözött a férjétől – januárban jelentette be, hogy elválik –, de még nem volt nyitott egy új kapcsolatra, Shane pedig a volt barátnőjével, Courtney-val élt együtt.

A változást az hozta meg, hogy egyre többet beszélgettek egymással. A kezdeti pár mondatos üzengetések órákig tartó telefonbeszélgetésekbe torkolltak, csak idő kérdése volt, hogy mikor engedik szabadjára az érzelmeiket.

A Bors úgy tudja, hogy Shane augusztus végi szakítása Courtey-val már annak köszönhető, hogy úgy érezte, elrabolta a szívét a szőke színésznő.

A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland – mondja egy, a párhoz közelálló barát. – Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. És hogy miért nem állnak ki végre a nyilvánosság elé? – kérdezi az informátor, majd a választ is azonnal megmondja: – Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ismét megtalálja a helyét a világban, hogy begyógyuljon a szíve, és újra ki tudja tár­ni azt valaki előtt, akit érdemesnek tart rá. A válása hivatalos lezárása előtt ráadásul a saját értékrendje szerint szó sem lehetett arról, hogy más férfival mutatkozzon nyilvánosan.

A hírek szerint az elmúlt hetekben elhárult az összes akadály a kapcsolatuk elől, immár Zsófi is bátran belevetheti magát egy új, mindent elsöprő szerelembe. A páros a magánéletét azonban semmiképpen sem szeretné a nagy nyilvánosság előtt élni, ezért nem valószínű, hogy bárki összefuthat velük az utcán. Bár ki tudja? Ezer fokon ég a szerelmük, nem tudnak betelni egymással. Elképzelhető, hogy el fog jönni az idő, amikor már nem fogja érdekelni őket, hogy ki mit szól a kapcsolatukhoz, hanem egyszerűen csak meg akarnak élni minden boldog pillanatot, együtt.





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás