RETRO RÁDIÓ

„Három kicsi lélek is egyszerre minket választott” – Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós

Hatalmas boldogság érte az énekesnőt és férjét, nem akartak hinni a fülüknek és a szemüknek, amikor az orvos közölte, három baba is van Magdi pocakjában.Megosztás
Szerző:
2021.09.03. 07:30
csodálatos ajándék

Az aranytorkú énekesnőt és férjét váratlanul fogadta az a hír, hogy Magdi nem egy gyereket hordoz a szíve alatt, hanem egyből hármat. Erre nagyon nem számítottak, hiszen csak alig fogtak bele a babaprojektbe, és máris három kis csöppséggel kezdik meg a szülővé válást.

Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy »felkészültél?« »Mire?« – kérdeztem vissza. Erre ő: »ketten vannak«. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: »nem ketten vannak, hanem hárman«” – kezdte az énekesnő a Blikknek.

Rúzsa Magdi családjában nem ez az első ikerterhesség

A terhesség alatt az első 12 hét a legkritikusabb, főleg ha egyszerre több baba is érkezik, ezért Magdi és férje, Vilmos megvárták ezt az időt, hogy a nyilvánossággal közöljék az őket ért csodát.

A legutóbbi vizsgálat szerint: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik!

A lapnak Magdi azt is elmondta, hogy az utolsó hónapot kórházban fogja a tölteni.

Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét” – árulta el a Blikknek boldogan az énekesnő.

Ezeket olvastad már?
„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás