Megtörhet a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, ez a rendőrség terve





Hosszú idő után végre pont kerülhet az évek óta húzódó eljárás végére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.04.
Bűncselekmény

Immár négy éve borzolja a kedélyeket a VV Fanni-ügy. A hosszúra nyúlt eljárás során eddig még nem tört meg a gyilkossággal vádolt B. László. Most azonban fordulhat a kocka, elérkezett a tárgyalás talán legfontosabb része. A bíróság pontos útvonaltervét követve mindent el kell mutogatnia, percre pontosan. Hol, hogyan, mikor és mit tett a lánnyal. Ráadásul az útvonal bejárása során a gyanúsítottat elkíséri az ügyet tárgyaló bírónő, az ügyészek és az ügyvédek is. Így a szakemberek nemcsak a helyszínekkel ismerkedhetnek meg, de láthatják és hallhatják a dunaújvárosi férfi szavait, mozdulatait is, ami akár árulkodó is lehet.

„Azt gondolom, hogy a bírósági környezetben könnyebben mond valótlan dolgokat a vádlott, de amikor visszakerül pont oda, ahol a bűncselekmény feltehetőleg megtörtént, akaratlanul is elárulja magát. Reményeim szerint ez a helyszínbejárás még inkább alátámasztja, hogy a vádlott ölhette meg Fannit” – közölte a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József a Blikkel.

B. László egy korábbi tárgyaláson Fotó: Dombóvári Tamás

A forgatókönyv szerint a többnapos bejárást abban a Danubius utcai házban kezdik, ahol a szerencsétlenül járt Fannit utoljára élve látták. Azt ugyanis a vádlott sem tagadja, hogy a végzetes napon 2017-ben felment a lányhoz. A lakás után a teremgarázsban folytatódik a helyszíni szemle. Ott, ahol kamerafelvétel tanúskodik arról, hogy az eszméletlen vagy már halott lányt hiányos öltözetben cipeli B. László az autója felé. Ezt követően a térfigyelő kamerák által rögzített útvonal mentén haladva a Danubius utcából a Váci útig mennek. Az út során érintik azt a helyet is, ahol B. László állítása szerint átadta Fannit egy általa nem ismert férfinak. Az első bejárási napot követően a következő alkalommal sorra kerül Siófok és Szalkszentmárton is, ahol a Dunába dobta a holttestet az elkövető a rendőrség feltételezése szerint.

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, VV Fanni édesanyja máig nem tudja, hol van a gyilkosság áldozatául esett néhai valóságshow-szereplő lánya holtteste.

 

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás