RETRO RÁDIÓ

Kínos: a Blikk után a Story is hazudott Várkonyi Andrea esküvőjéről

Úgy tűnik, jó néhány bulvárlap sportot űz abból, hogy összevissza hazudozik Várkonyi Andrea esküvőjéről vagy éppen lánybúcsújáról annak érdekében, hogy felpörgesse a lapeladásokat. Most ismét a Story magazin közölt bődületes baromságot.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.17. 08:30
hazugságok

Maldív-szigeteki, dominikai, tihanyi lakodalom és riói karnevált idéző lánybúcsú – ehhez hasonló képtelen hazugságok jelentek meg az elmúlt hónapokban Várkonyi Andrea esküvője kapcsán. Nem kétséges, hogy bizonyos bulvárlapok – a Blikk és a Story – immáron szinte tudatosan arra használják a műsorvezető és Mészáros Lőrinc kézfogójának hírét, hogy hétről hétre egymást túllicitálva gátlástalan hazugságot találjanak ki, amivel eladhatják a lapjukat.

Rióról álmodozik a Story

A Story magazin legutóbbi számában úgy közölt nyilvánvaló sületlenséget, hogy fogalmuk sem volt arról, mikor és hol tartja vagy tartotta Várkonyi Andrea a lánybúcsúját. A lap akkora mesét írt, hogy azt még Andersen is megirigyelné. Tudni vélték ugyanis, hogy a műsorvezető egy luxusvitorláson hajózik ki a Balatonon, ahol állításuk szerint „latinos, riói karnevált megidéző” hangulatban és frissítő koktélok mellett tartják meg a lánybúcsút. Nos, ez az, amiből egy sor sem igaz. A nyilvánvaló hazugságról tegnap Várkonyi Andrea rántotta le a leplet a közösségi oldalán, ahol megosztott egy teraszon készült fotót és néhány gondolatot, hogy mi és hogyan történt. Egyúttal javasolta a Story újságírójának, hogy inkább írjon regényt, mint újságot, hiszen se Balaton, se riói karnevál, de még koktél sem volt a buliján.

Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék?? Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, ha­nem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt”– tisztázta Andrea a lánybúcsújáról szóló baromságokat.

(Fotó: Facebook)

Maldív-szigetek, Felcsút, Tihany, Dominika

Nem ez volt az első kamuhír ebben a témában, hiszen az év elején arról írtak, hogy a Maldív-szigeteken, szilveszterkor már megvolt Andrea esküvője, ami után ismét azt írták a „jól értesültek”, hogy Tihanyban lesz a lakodalom. Aztán jön az újabb blama, miszerint két helyszínen is megtartják az esküvőt, sőt már Felcsút is szóba került a lakodalom helyszínéül.

Ezt licitálta túl a Story magazin azzal a kamuhírrel, miszerint nem kizárt, hogy a Karib-térségben, Dominikán lesz az esküvő, mindezt arra alapozva, hogy Andrea állítólag a Face­book-oldalán bekövetett egy ottani esküvőszervezőt. Alighanem ezen a híren felbuzdulva próbált a Blikk is 19-re lapot húzni, amikor előálltak az év hazugságával, miszerint Jennifer Lopez énekel majd a jeles alkalommal. Persze kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz. Várkonyi Andreának akkor is cáfolni kellett a lap sületlenségeit.

„Agyukra ment a hőség”

Uhh, javaslom klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség! Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvônkre fellépni, akit elôbb fel is támasztunk. Értem én, hogy kell a Blikknek a kattintás a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még, mert le van írva az újságban, minden igaz?! Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvônkre, és tervben sem volt/van” – írta Andrea akkor.

Ezeket olvastad már?
Rémálomba fulladt Szorcsik Viki utazása: „Életemben így nem sprinteltem...”

Rémálomba fulladt Szorcsik Viki utazása: „Életemben így nem sprinteltem...”

Nem kis dologra készül Trap kapitány: "Mindenkit elküldök majd melegebb éghajlatra"

Nem kis dologra készül Trap kapitány: "Mindenkit elküldök majd melegebb éghajlatra"

Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás