Csepregi Éva örül a koncerteknek, de folyamatosan erősíti immunrendszerét

A Neoton Família aranytorkú énekesnője nagyon élvezi, hogy visszatért az élet a régi kerékvágásba, és ismét koncertezhetnek. Szerinte ez főként a védőoltásoknak köszönhető, ám még így sem szabad elhanyagolniuk az egészségüket.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.21.
Csepregi Éva

Szinte megállás nélkül koncertezik Csepregi Éva a Neoton Família sztárjaival. A közel másfél éves kényszerpihenő után újult erővel tértek vissza a színpadra, s remélik, már semmi sem fogja elszakítani őket a közönségüktől. Pontosan ezért különös figyelmet fordítanak az egészségük megőrzésére.

„Nincs okunk panaszra, be vagyunk táblázva koncertekkel. Szükségünk volt már erre, élvezzük az utakat, a koncerteket. Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális” – kezdte az énekesnő, aki a rajongóival is nagyon közvetlen maradt, ám emellett odafigyel az egészségére is.

„A védőoltásnak köszönhetően sokkal szabadabban élünk, de persze vigyázunk magunkra és egymásra is. A koncerteken viszont mindig felszabadult a hangulat, ölelkezünk, beszélgetünk a rajongókkal, de az immunerősítésre most nagyon odafigyelünk – tette hozzá Éva.

Fia lagziján is színpadra áll

A Neoton Família aranytorkú énekesnője korábban elárulta, élete legfontosabb fellépésére készül szeptemberben, ugyanis a fia lagziján is színpadra áll.

„Budakalászon tartják a fiatalok a lagzit. Az esküvőt szűk körben kellett megszervezniük májusban, viszont szerették volna megünnepelni a nagy napot a barátaikkal és a rokonokkal is, így egy nagy lagzival készülnek. Külön öröm számomra, hogy én is színpadra lépek majd” – mesélte korábban Éva.

Fotó: Új Néplap/Csabai István

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás