Száraz Dénes nemcsak Mintaapa, de pótpapa is





Forgat, színpadon játszik, és hamarosan egy tévéjátékban is láthatják a nézők Száraz Dénest. A Mintaapák főszereplője nemrégiben érkezett haza a nyaralásáról, a nézők pedig hamarosan megtudhatják, milyen izgalmas kalandokba keveredik karaktere, Tamás, a TV2 sikersorozatában.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.08.25.
száraz dénes mintaapák

Hétfőtől új évaddal folytatódott a Mintaapák! A TV2 sikersorozatában ezúttal is rengeteg izgalomra, meglepetésre és persze romantikára számíthatnak a nézők. Száraz Dénes, aki az özvegy édesapát, Tamást alakítja a sorozatban, kíváncsian várja, mit szólnak majd a nézők a karaktere sorsának alakulásához.

– Úgy tűnik, Tamás és Linda kapcsolata beteljesedett az elmúlt évad végén, de annyit elárulhatok, hogy sok fordulat vár még rájuk. Új és régi szereplők kavarják meg a szálakat, ráadásul Tamás az a fajta férfi, akit a nők irányítanak, így nehéz a kezébe vennie a gyeplőt. A lányát rajongásig szereti, úgy érzem, a karakterek közül neki van a legbensőségesebb viszonya a gyermekével, a szerelemben azonban nem ennyire szerencsés. De hogy mi vár rá, azt nem árulhatom el, hamarosan úgyis kiderül! – fogalmazott mosolyogva Száraz Dénes.

A színész immáron több mint egy éve tagja a Mintaapák gárdájának, ahol nagyon jól érzi magát. Kollégáival családias légkörben forgatnak, és nagyon élvezi a munkát.

– Azt hiszem, az mindent elmond erről a csapatról, hogy a nemrégiben megrendezett stábbulin mindenki ott volt, az összes szereplő és minden háttérben dolgozó munkatárs. Nálunk nincs olyan, hogy a színészek fensőbbségesen viselkednek, hiszen a háttérben dolgozó munkatársak nélkül mi sem lennénk. Összetartóak vagyunk, a sorozatbeli kislányommal, a Julit alakító Vághy Viviennel pedig különösen szeretetteljes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk a forgatási szünetekben, beszámol nekem az iskolai eredményeiről, és én is mesélek neki a kisfiamról. Fiatal kora ellenére rendkívül profi módon dolgozik, akárcsak a többi gyerek a sorozatban.

Száraz Dénes és Vághy Vivien a Mintaapákban
Fotó: TV2

Dénes nemrégiben egy kis pihenést is megengedett magának. A családjával Horvátországba utaztak.

– Nagyon jól sikerült a pihenés, hat napot nyaraltunk. Évek óta visszajárunk Lošinj szigetére a feleségemmel és a kisfiammal, és bár rövidnek tűnik ez az alig egy hét, tökéletesen kipihenten értem haza. Szakmailag is elégedett vagyok: Bánfalvy Ágnes utazószínházával járjuk az országot, a Páratlan páros című darabban játszom főszerepet. Bízom benne, hogy a koronavírus-járvány engedi majd, hogy ősszel is folytassuk az országjáró turnét. Nemrégiben pedig egy tévéjátékot forgattam: Herczeg Ferenc Kék róka című művének tévéadaptációjában játszom főszerepet, amit a tervek szerint hamarosan a közönség is láthat.

Száraz Dénes Fotó: TV2

 





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás