Rubint Réka elárulta a részleteket: ezek a vizsgálatok várnak még Norbira

A fitneszguru felesége szerint még rengeteg vizsgálat vár Norbira, így biztosan kórházban marad. A jobb oldalát ugyan már tudja mozgatni, a beszéde és a memóriája is helyrejött, az elméjében bujkáló kérdésre sokáig nem kap majd választ: hogy lehet, hogy egy makk egészséges emberrel történt mindez?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.30.
részletek

Schobert Norbert múlt hét csütörtökön kapott sztrókot. A gyors katéteres beavatkozásnak köszönhetően sikerült eltávolítani az elzáródást az agyában, azóta állapota sokat javult, de még mindig kórházban van. Rubint Réka hétfő délelőtt részletesen mesélte el a Facebookon a követőiknek, hogy mi történt:

Norbi csütörtök reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.”

A fitneszgurut mentőhelikopter szállította kórházba, ahol kiderült, nagy a baj, Norbit azonnal műteni kell.

A fitneszedző először a Borsban beszélt arról, hogy min mentek és min mennek még keresztül addig, amíg egyszer végre azt nem mondja egy orvos, hogy túl vannak a nehezén.

– A CT-vizsgálatot követően az orvosok azonnal megműtötték, a combján keresztül egy katéterrel jutottak el az agyba, ahol sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át Norbi a történteket. A beszéde, a mozgása, az emlékezete teljesen helyreállt, stabil lett az állapota, jelenleg a legjobb kezekben van – mesélte Réka a lapnak. Norbi állapotának további részleteivel a holnapi Borsban foglalkozunk.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás