Kozma Orsi: Nagyon boldog vagyok, hogy lehet énekelni!





A Kultkoktél-programsorozat keretében a Kozma Orsi Quartet lépett fel augusztus 27-én este 8 órakor a Várkert Bazár Öntőház Udvarán. A Let’s Swing… című nyárbúcsúztató koncert előtt sikerült Kozma Orsival néhány szót váltanunk.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2021.08.30.
I. kerület színpad

Kozma Orsi – élve a korlátozások feloldása adta lehetőséggel – különböző formációkkal végig koncertezte a nyarat, az ország szinte minden nagy zenei fesztiválján énekelt. Nyár végére Budapestre is megérkezett, ahol a Várkert Bazárban lépett fel a Quartetjével, egy fergeteges szabadtéri bulit csapva a közönség és a zenekar közös örömére.

Kozma Orsi A Várkert Bazárban mutatta be a Woody és a Swing albuma újragondolt műsorát (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

A pandémiának voltak jó és rossz oldalai, mi a családdal elhatároztuk, hogy megpróbáljuk a legjobbat kihozni belőle. Tény, hogy nagyon sok mindenben sikerült is, és összehozott minket ez a helyzet, de a zene hiánya nekem nagyon rossz volt. Amikor már tudtuk, hogy nyitás lesz, én is úgy vártam, hogy énekelhessek, mint a gyerekeim az iskolát!”– árulta el az ikerlányos énekesnő anyuka.

Fellépésre készülve, a lányok együtt sminkelnek anyával (Fotó: Kozma Orsi/FB)

„Sok zenét hallgatunk otthon, ez nálunk amúgy is központi téma, hiszen a férjem is zenész.” Kozma Orsi hozzátette: Most, hogy újra lehet játszani, meg egyáltalán létezni korlátok nélkül, az ember teljesen máshogy tekint magára, az életére, a munkájára.

Kozma Orsi egy könnyed, mindenki számára befogadható jazzkoncertre hívja a közönséget (Fotó: Kozma Orsi Quartet/FB)

„Nagyon boldog vagyok, hogy lehet énekelni! Remélem, ez most már így marad.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás