RETRO RÁDIÓ

Zalatnay Sarolta: Jóképű alpinisták jelentkezését várom...

Cini udvarán van egy óriási fa, ami az elmúlt időkben már másodjára okozott bosszúságot. A katasztrófavédők nem mentek ki az énekesnő házához, mert állítólag nem áll fenn életveszély.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.26.
segítségkérés

Már nemcsak Zalatnay Sarolta van veszélyben, de már a szomszédai is, egyre aggasztóbb a helyzet a 200 éves fa miatt. Év elején már történt egy baleset, a vihar miatt egy hatalmas ág leszakadt a fáról, ami az énekesnő házára szakadt.

Az elmúlt napok viharai ismét megtépázták a hatalmas fát

A Blikk beszámolója szerint a napokban letört ág most Cini teraszára zuhant, sőt a mellettük álló ház tetejét is megrongálta.

A sorozatos nagy viharok és esőzések miatt február után ismét ránk szakadt ennek a hatalmas fának egy óriási és vaskos ága” – kezdte Cini a lapnak.

A szomszéd ház tetőszerkezete megrongálódott

A szomszéd házon eltörtek a cserepek, lyukas lett a tető, és emiatt be is áztak. Egymást érik a viharok, ez a fa pedig nagy veszélyt jelent ránk nézve, végleges megoldást kell találni a problémára” – folytatta kétségbeesetten az énekesnő.

A katasztrófavédelem nem jön ki, mert állítólag nem áll fenn életveszély. Ezt nem értem, ha ez a fa rádől valakire, az szerintem elég veszélyes. A szomszédban van két kisgyerek, mi itt élünk a lányommal, Nikivel, a kutyákkal és a macskákkal. Nem szeretném, hogy tragédia legyen a vége” – magyarázta Zalatnay.

(Fotó: Metropol)

Sok pénzbe kerül a fa kivágása, bajban van Cini

Így, hogy még mindig alig vannak fellépések, a 200 ezer forint nem kis pénz. Egy nagyon kedves barátom jött át a hét végén, és segített. Kikötötte az ágat vastag kötelekkel, és úgy darabolta fel a szomszéd ház tetején.Még várok egy civil szervezetet, hogy megnézzék, vállalják-e a munkát. Az a baj, hogy a mi udvarunkba nem fér be a daruskosaras autó, talán a szomszédon keresztül” – mesélte reménykedve a Blikknek az énekesnő.

A remény hal meg utoljára

„Gyönyörű ez a fa, nagyon sajnálom, de ki kell vágni. Jóképű alpinisták jelentkezését várom, akik meglátogatnának minket vagy bárkit, akinek helikoptere van. Arra is gondoltam, hogy a levegőből is lehetne orvosolni a bajt. A maradék fát meg oda lehet adni ismerősöknek tüzelőnek – zárta szavait a legendás énekes.

Ezeket olvastad már?
Izzasztó pillanat: a lehető legkisebb melltartót vette fel a szexi modell

Izzasztó pillanat: a lehető legkisebb melltartót vette fel a szexi modell

„A testem templom” – Varga Viktor anyaszült meztelen - Fotó

„A testem templom” – Varga Viktor anyaszült meztelen - Fotó

Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás