„Van még lejjebb, úgyhogy hajrá”, Tóth Andi megint kiakasztotta a követőit





A fiatal énekesnő képtelen visszafogni magát, megint az egyik Instagram-posztján mutatott be a világnak, amit úgy tűnik, nagyon sok követője magára vett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.04.
felháborodás

Nagyon úgy tűnik, hogy Tóth Andi körül nem akarnak leállni az indulatok. Megint kihúzta a gyufát a követőinél. Egy olyan képet posztolt ki az Instagramjára, ahol éppen bemutat az egész világnak, vagy legalábbis úgy tűnik, hogy sok követője így értelmezte a helyzetet.

Az énekesnő nevével van tele folyamatosan a média, hiszen a személyiségével és posztjaival gyakran túl lő a célon, és ezt sokan nem hagyják szó nélkül. Az őt szidók tulajdonképpen már majdnem mindenben a rosszat látják, így Andi folyamatosan kapja az ívet.

A legutóbbi mutogatós kép alól válogattunk egy-két beszólós kommentet:

„Szerinted ez menő? Hát nagyon nem”

„Vicc... közönséges...😂😂😂”

„Magamutogató filléres nőcske lett! Egyre jobban süllyed lefelé a színvonala... van még lejjebb, úgyhogy hajrá🤮”

„Szép szemcsi. Már csak az a kérdés miért kifelé akarod mutatni, h minden happy. Nem érdekel... Téged boldogabbá tesz, hogy más azt hiszi milyen fain vagy? A nyomorú valóság az, h nem vagy fainabb, mint mások, ugyanis a retyón mindenki ugyanolyan büdöset kerázik... még te is. Ez a nagy büdös bemutatós helyzet. Miss Nagymenő”

„Nem is értem a sztárban sztár-ban amikor megismertem jobban Andit, szerénynek tűnt és nagyon nyugodtnak, de csalódtam benne, elég furcsa viselkedést produkál

„Nagyon nőies.. Ja nem.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás