RETRO RÁDIÓ

Nagy harc volt Tina és Emilio között! Ezért feszült egymásnak a házaspár – Fotók!

A házaspár rendszerint a konyhában csap össze. Bárhova is mennek, ha lehetőség adódik rá, szívesen mérik össze főzőtudományukat.Megosztás
Szerző: metropol
2021.06.03. 12:40
megmérettetés

Szinte nincs olyan nap Tina és Emilio életében, amikor a konyha érintetlenül marad. Sőt, az utóbbi időben egyre több az olyan alkalom a házaspár életében, amikor – megosztva – de mindketten a konyhában tevékenykednek.

A járványhelyzet átalakította az életünket, és mivel elindítottuk a Drága halózásokat is, még többet főzünk az elmúlt egy évben, a nézők kedvéért is. Szinte már az számít rendkívülinek, amikor nincs sütés-főzés” – mondta Tina, aki mindig megkóstolja férje főztjét.

Örömmel mutatjuk meg a másiknak, hogy mit készítettünk. Emil is megkóstolja egy falat erejéig, amit készítek, és én is tesztelni szoktam a főztjét. Adunk egymás véleményére, de ehhez az is hozzátartozik, hogy nem kertelünk. Ha valami nem úgy sül el, kendőzetlen őszinteséggel megmondjuk a másiknak” – vallotta be Tina, aki gyakran csap össze férjével, ha főzésről van szó.

Pihenés ide vagy oda, egy konyhai harc bárhol előfordulhat (Forrás: Drága családom)

Nagyon szeretünk enni, de legalább ugyanennyire szeretjük elkészíteni az ételeket. Bárhova is megyünk – ha lehetőség van rá – biztosan a konyhán kötünk ki, ahol szeretjük összemérni a tudásunkat. Nálunk bármikor előfordulhat, hogy egy nyaralás főzőpárbajba csap át” – tette hozzá Tina, aki legutóbb egy balatonfenyvesi kiruccanáson is fakanalat ragadott, hogy bebizonyítsa, jobban teljesít a konyhában, mint a férje.

Míg Tina és segítője cigánypecsenyével, addig Emilio és jóbarátja egy tortillával készültek.

Emilio tortillával készült (Forrás: Drága családom)

A párbajt végül az utóbbi csapat nyerte, Emilio nagy örömére

Attila barátommal nagyon jól összedolgoztunk, és Tina bármennyire is szerette volna, nem talált fogást rajtunk. Kénytelen volt elismerni, hogy ez bizony hibátlanra sikerült. Persze nem hagyta annyiban, már elkezdte szervezni a következő alkalmat, amikor újra összecsapunk majd a konyhában. Egy biztos, nem hagyom magam, Emilio a konyhában is gőzerővel fogja nyomni!” – tette hozzá a Drága családomban az énekes.

Tina cigánypecsenyével szált be a harcba (Forrás: Drága családom)

 

Ezeket olvastad már?
Itt a vége: Kucsera Gábor és Tápai Szabina a válás mellett döntött

Itt a vége: Kucsera Gábor és Tápai Szabina a válás mellett döntött

 „Nem sepertem semmit a szőnyeg alá” – Így érzi magát a válás után Stana Alexandra exférje - Videó

„Nem sepertem semmit a szőnyeg alá” – Így érzi magát a válás után Stana Alexandra exférje - Videó

A világ legnézettebb párkapcsolati realityje hamarosan a TV2-n

A világ legnézettebb párkapcsolati realityje hamarosan a TV2-n

Ritkán mesél kislányáról Hódi Pamela, most azonban kivételt tett

Ritkán mesél kislányáról Hódi Pamela, most azonban kivételt tett

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás