Keira Knightley: Nem ismerek olyan nőt, akit ne zaklattak volna





A szép színésznő úgy fogalmaz: „a helyzet ki***ott lehangoló”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
Keira Knightley

Keira Knightley szerint a nőket érintő szexuális zaklatás egy nagyon komoly és valós probléma, erről is beszélt a Harper’s Bazaarnak adott interjújában. Azt mondta, minden nőt zaklattak valamilyen formában, akit ő ismer, beleértve saját magát is.

„Szó szerint nem ismerek senkit, aki ne lenne érintett valamilyen formában, legyen az mutogatás, fogdosás, vagy hogy egy pasi azt mondta, elvágja a torkát, vagy felpofozza. Nők elkezdték elmesélni nekem, hogy milyen óvintézkedéseket tesznek meg a saját védelmükben hazafelémenet, és az jutott eszembe, hogy ezeket én is mind csinálom, és még csak nem is gondolok rá, hogy ennek nem kellene így lennie.

(Fotó: Getty Images)

A színésznő már korábban beszélt arról, hogy mennyire feszélyezi, amikor intim jeleneteket kell forgatnia, és hogy nem találja igazságosnak, hogy kétféle nőtípus van a filmekben: a hódító vagy az anya.

Szerinte szükség lenne olyan mozikra is, amelyekben azt mutatnák be, hogy min mennek keresztül a nők, amikor anyává válnak, és hogy minden lány küzd saját testének az elfogadásával. Hozzátette, hogy nem akar senkit megbántani, de az ilyen alkotásokat nőknek kellene rendezni, hogy valós lehessen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás