RETRO RÁDIÓ

Hatalmas a boldogság, újabb taggal gyarapodott a királyi család – Fotó!





II. Erzsébet királynő az elmúlt időszakban sok veszteséget szenvedett el, így most igazán megérdemel minden boldogságot. A családja egy igazán cuki ajándékkal lepte meg őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.14.
meglepetés

II. Erzsébet királynő az utóbbi időben többet szenvedett, mint amennyi boldogság érte. Ráadásul nemrég megszületetett unokájának sem örülhet felhőtlenük a köztük lévő távolság miatt.

Ám most mégis volt oka az örömre, ugyanis a napokban ünnepelte hivatalosan a királynő a 95. születésnapját. András herceg lányai, Beatrice és Eugenie pedig egy új corgi kölyökkutyával segítettek mosolyt csalni a királynő arcára. A kisállatot csütörtökön, Fülöp herceg 100. születésnapján adtak át neki.

II. Erzsébet királynő mindig elegáns
(Fotó: Facebook/Royal family)

A hathetes kölyöknek még nem adtak nevet – írja a The Sun, ahol egy fényképet is megosztottak róla.

Az eset nem egyedülálló, ugyanis a 61 éves András herceg két kölyökkel lepte meg II. Erzsébet királynőt, amikor a férje bekerült a kórházba. Ám Fergus – corgi és tacskó keverék – váratlanul öt hónapos korában elpusztult. Még Muick azóta állandóan a királynő mellett van, egy idősebb kutyával, Candyvel.

A windsori kastély egyik bennfentese azt mondta: „A királynő nehéz időszakon van túl, és nagyon örül, hogy van egy új corgija. Megrendült, amikor Fergus hirtelen meghalt, de ez az új kutya tökéletes társasága lesz Muicknak a továbbiakban.”





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás