Harry kitálalt, ez történt vele Diana hercegnő halála után

Ő különösen nehezen dolgozta fel a tragédiát. Olyan eszközökhöz nyúlt, amelyekre ma már egyáltalán nem büszke.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.23.
tragédia királyi család diana hercegnő drog Harry herceg alkohol fájdalom Károly herceg múlt elnyomás

Oprah Winfrey és Harry új dokumentumsorozatában mesélt arról a herceg, hogy gyerekként hogyan küzdött meg édesanyja elvesztésével. Állítja, Károly herceg nem sokat segített neki a tragédia feldolgozásában.

Fotó: Northfoto

Mint mondta, apja közölte vele és Vilmossal, hogy a szorongást és a média kitüntettet figyelmét neki is át kell élnie, így nekik is meg kell birkózniuk ezzel. Harry úgy érzi, Károly igazságtalan volt velük. Mivel ő tudta, milyen óriási nyomás nehezedett rájuk, apaként mindent meg kellett volna tennie azért, hogy ezt a terhet levegye a vállukról. De ő nem így tett. Harry sokáig úgy érezte, nem is igazán irányítja tetteit, egyszerűen csak teszi, amit elvárnak tőle az érzelmek előtörése nélkül.

Harry azt is beismerte, később alkohol- és drogproblémái voltak - írja a The Guardian. Bevallotta, mindent megtett azért, hogy enyhítse fájdalmát. Tudja, nem a megfelelő módot sikerült választania. Az italozást sem élvezte, de a gyermekkorát megkeserítő eseményeket nem tudta máshogy elnyomni magában. Családtagjai többet nem tudtak tanácsolni neki, minthogy a nyilvánosság előtt játssza a számára kijelölt játékot, és az élet majd javulni fog.

Ezek az események is közrejátszottak abban, hogy Meghannal kiváltak a királyi családból és többé nem hallgatnak az őket ért sérelmekről.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás