RETRO RÁDIÓ

Feróval kocsmázott Horváth Boldi, ez lett a vége – Videó

A Kelemen Kabátban énekesének ma van a szülinapja, amit Nagy Feróval ünnepelt egy VIII. kerületi kocsmában. A két énekes dalra is fakadt, amiről egy klip is készült. Megosztás
Szerző: Metropol
2021.06.22. 16:30
klip

Boldi igazán szerencsés fickó, hiszen valóra vált a kívánsága, és mint a mesékben, Nagy Feró megjelent a kocsmában. A valóságban ezen azért nem lepődött meg annyira, hiszen ő hívta meg, hogy a Születésnap című dalban énekeljen, ráadásul a Beatrice frontembere a klipforgatáson is velük tartott. A környezet nem volt neki annyira idegen, hiszen a békebeli VIII. kerületi kocsma olyan volt, mintha csak a 8 óra munka, 8 óra pihenést idéznék meg.

Bizony, bizony, ez olyan 8 óra, a munkának vége hangulat volt. Volt ott mindenki, a kocsmák nélkülözhetetlen arcait is beleértve, úgyhogy nagyon jót mókáztunk, imádom ezeket a helyeket. A kocsmában megtudhatsz mindent, amit a faluban nem!” – mondta Feró nevetve. – „Amikor Boldiék hívtak, nagyon megtisztelőnek éreztem, hiszen a Kelemen Kabátban népszerű zenekar, sok fiatal jár a koncertjeikre.”

Ebből is sejthető, hogy a nemrég megjelent Jó reggelt, boldogság! című daluk után – amelyben a Follow the Flow frontemberének, Fura Csének volt egy ütős rapbetétje – a Születésnap egy kicsit másik világ:

„Egy igazi, ösztönös, hirtelen jött ötletből született a dal, és az első demóknál egyértelmű volt számunkra, hogy nagyon passzolna bele az ikonikus rockénekes, Nagy Feró, aki szerencsére nyitott volt a közreműködésre” – mesélte Boldi. – „Természetesen nem most találkoztunk először, mert a Petőfi zenei díjátadón is közösen léptünk fel, sőt a dal egy korábbi változatát meg is mutattuk ott neki. A klip és a dal egy régi Kelemen-recepthez tér vissza, azaz egyszerű és pörgős zene, valamint egy kis kelemenes humor.”

Feróval a Petőfi zenei díjátadón léptek fel együtt, és Boldi már ott mutatott a dalból részleteket

A Kelemen Kabátban a nyitást követően már visszatér a színpadra, sok helyen láthatjuk majd őket élőben. Nagyon várták már a nyitást, ezért Boldiék már tavasszal beoltatták magukat, hogy ez se lehessen akadálya a fellépéseknek. Legközelebb július 24-én Budapesten az Aréna Gardenben lesz Kelemen Kabátban-koncert.

Ezeket olvastad már?
Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás