Elképesztő történetre derült fény: elzavarták Diana hercegnőt egy ruhaboltból

Nem bántak vele kesztyűs kézzel. Persze ha az érintett tudta volna, kivel találta szemben magát, valószínűleg más lett volna a helyzet.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.11.
ruhavásárlás diana hercegnő elküldték KÍNOS eljegyzés Károly herceg szalon megalázó helyzet

Kiállítás nyílt Diana hercegnő ikonikus ruháiból Royal Style in the Making címmel a Kensington palotában. Megtekinthető az a barackszínű darab is, amelyet a nászútján viselt a szívek királynője. Matthew Storey kurátor a ruhaköltemény hátteréről is mesélt. A ruhát a Bellville Sassoon nevű divatszalonban tervezték, ahová Diana többször is betért, elsőre viszont nehézkesen indult a kapcsolat az üzlettel.

(Fotó: AFP)

Kiderült, hogy Diana az említett szalonban keresett ruhát a hivatalos eljegyzési fotózáshoz, miután Károly herceg megkérte a kezét – írja a People. Már majdnem záróra volt, de Diana még mindig válogatott. Az eladó nem ismerte fel a hercegnőt, a várakozást viszont megunta, ezért egyszerűen elküldte a boltból, hozzátéve, hogy van egy másik üzlet a közelben.

A szalon tulajdonosai nagyon kínosan érezték magukat, amikor összeállt a kép, és tájékozódtak a történtekről. Kapcsolatuk végül szerencsésen zárult, köszönhetően annak, hogy Diana valószínűleg nem vette magára a megjegyzést. A hercegnő ugyanis édesanyjával még visszament a boltba, majd kiválasztottak egy gyönyörű ruhát az eljegyzésre.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás