RETRO RÁDIÓ

Megvan, hova utazik Zimány Linda először

Túl van mindkét koronavírus elleni oltásán a modell, aki hosszú idő után végre megölelhette az édesanyját. Már nagyon várja a júniust...Megosztás
Szerző: e.j.
2021.05.05. 04:40
újrakezdés

Mindkét adag koronavírus elleni vakcinát megkapta Zimány Linda. A csinos ügyvéd szívéről nagy kő esett le, hogy mindent megtett azért, hogy a lehető legnagyobb védettséget élvezzen a rettegett vírus ellen.

Bármelyik jöhet

Alapvetően is nagyon gyógyszer- és oltáspárti vagyok, így nem is volt kérdés, hogy regisztrálok a vakcinára, a koronavírus által okozott helyzet pedig különösen erre sarkallt. Talán meglepő, de én kifejezetten az orosz vagy a kínai vakcinát szerettem volna megkapni, így nagyon megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy a Sinopharmot kapom. Jóllehet, nem válogattam volna a vakcinák között, bármelyiket elfogadtam volna, hiszen bármilyen oltás jobb, mint a betegség. Több mint egy éve küzd a világ ezzel a járvánnyal, és talán kimondhatjuk, hogy jó ideig még jelen lesz a vírus az életünkben. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bízzunk az orvosokban, a kutatókban, és éljünk az oltás lehetőségével, hiszen csak teljes átoltottsággal szállhatunk szembe a koronavírussal! – fogalmazott a Metropolnak.

Megszabadulna már a maszktól Zimány Linda (Fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

Példamutató program

Lindának számos külföldi barátja van szerte a világban, akikkel az elmúlt évben csak telefonon tarthatta a kapcsolatot, akárcsak az itthon élő szeretteivel.

Úgy látom, más országokhoz képest Magyarországon tényleg nagyon jól és összeszedetten zajlik az oltás. Ennek köszönhetően már a családtagjaim is védettek, így hosszú idő után nemrégiben végre megölelhettem az édesanyámat, szeretteimet. Fontos azonban, hogy így is kellő óvatossággal viseltessünk a környezetünk iránt. Sajnos akadnak olyan emberek – a környezetemben is van ilyen ismerősöm –, akik olyan súlyos alapbetegséggel vagy oltási allergiával küzdenek, hogy hiába szeretnék, nem kaphatják meg sem a koronavírus elleni, sem másféle oltást. Itt kerül előtérbe a közösségi felelősségvállalás: azzal, hogy beoltatjuk magunkat, embertársainkat is megvédjük.

Örökre maszkban?

Zimány Linda szereti a spontaneitást, általában az utazásait sem tervezi meg előre. A Balaton szerelmese, de reméli, hogy idén nyáron már messzebbi tájakra, akár Amerikába is ellátogathat.

Egy úti cél már biztos: a barátnőm lánybúcsúja Görögországban lesz júniusban, azt semmiképp sem hagynám ki. Hogy mit hoz a nyár további része, majd kiderül, de jelenleg úgy gondolom, még kell egy jó fél év, míg világszinten leküzdjük a vírust, és visszatérhetünk a régi életünkhöz, szokásainkhoz. Azt például most el sem tudom képzelni, hogy valaha véglegesen megszabadulhatunk a maszktól, de bizakodó vagyok.

Megvan, hova vezet Zimány Linda első útja (Fotó: Instagram)

 

Ezeket olvastad már?
„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás