Váratlan fordulat! Ezzel a képpel köszöntötte apukáját Gáspár Győző

Ünnepi hangulatban van az énekes, aki megható sorokkal kívánt boldog születésnapot édesapjának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.29.
család

Gáspár Győző apukája ma töltötte be a 68. életévét. Az énekes ebből az alkalommal egy olyan fotót posztolt, amin nem csak ő és szeretett szülője szerepel, hanem testvére, Gáspár Zsolti is.

Ez már csak azért is meglepő, mert pár hónapja a Gáspár fiúk civakodásától hangos a sajtó.

Ahogy arról a Metropol beszámolt, hónapok óta megy az adok-kapok Gáspár Győző és öccse között, A testvérháborúban szerepelt már gyújtogatás és fenyegetés is. Teljesen egymás ellen fordult a két testvér.

Úgy tudni a sárdobálás Győzikéék részéről egyébként egy Zsoltival közös, karácsonyi interjú kapcsán kezdődött, ahol szerintük békülésről szó sem volt, csakis szereplésről, s a nagybácsi rászedte őket. Zsolti azt állította, hogy a botrányokat bátyja féltékenységének tudja be, szerinte ugyanis Győzi képtelen elviselni, hogy már nem ő a család egyedüli sztárja.

Most azonban nagyon úgy tűnik, véget ért a harc köztük. Gáspár Győző ugyanis együtt áll azon a képen, amivel apukáját köszönti a Facebook-oldalán.

Persze az is lehet, mindez csak udvariasságból történt...Feltehetőleg a választ hamarosan elárulja majd valamelyik Gáspár fiú.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4042488889152587&set=a.119724724762376









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás