Oltás közben dalra fakadt a magyar énekes





Emilio és felesége, Tina is megkapták a Covid-19 elleni védőoltást. Az énekes annyira örült az oltásnak, hogy a beadásakor énekelni kezdett.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.05.01.
védekezés

Végre eljött az a pillanat Tina és Emilio életében, amelyre régóta vártak. A házaspár megkapta a koronavírus elleni védőoltást, amelynek nagyon örülnek.

Megkapták az első oltásukat (Fotó:MTI/Balázs Attila)

Az énekes semmilyen utóhatást nem tapasztalt az oltás után

Annyira örülök, hogy túl vagyunk az oltáson, hogy elmondani sem tudom! Én még énekeltem is, miközben beleszúrták a tűt a bal karomba. Aztán elmondtam egy imát, megköszöntem a jóistennek, hogy mindig vigyáz rám, most ezzel az oltással is” – idézte fel a Drága családomban a történteket Emilio.

Felesége, Tina is csak enyhe mellékhatásokról számolt be

Egy nagyon kicsit érzem a karomban az oltás helyét és enyhe, megfázásszerű tünetem van, de azt gondolom, hogy ez semmiség ahhoz képest, amire maga a vírus képes. Jól vagyunk, bízunk benne, hogy ez így is marad és hamarosan visszatérhetünk a korábbi kerékvágásba” – mondta Tina, aki családjával úgy döntött, egy könnyed sétával töltik az időt az oltás másnapján.

A nyugodtnak ígérkező programból igazi felfordulás lett

„Úgy gondoltuk, megsétáltatjuk a kutyákat. Vivi viszont kitalálta, hogy rollerrel jön, így a két kis véreb rám maradt. Lili már ügyesen sétál pórázon, Gina viszont még nem. Emiatt rendszeresen összeakadtak, nem győztem őket kibogozni. Emil pedig Ramszeszt sétáltatta, ezt én nem merném bevállalni. Ramszesz olyannyira az ő kutyája, hogy csak rá hallgat. Ráadásul 65 kg-os, ha ő megindul, annak van huzata és bár én sem vagyok pehelysúlyú, de simán elrántana. Így inkább Emil sétáltatja őt” – mondta Tina, akinek férje megküzdött a kutyával.

 

Korábban volt egy kis belső harcunk, hogy ki a falkavezér, de sikerült Ramszesszel zöld ágra vergődnünk. Nagyon szeretem őt, hallgat is rám, de most, hogy itt a tavasz, kicsit be van zsongva. Most elég nehezen bírtam vele, úgy ment, mint az ágyúgolyó, de még így is, hogy milliószor rá kellett szólnom, meg kellett állítanom, a szívem csücske ez a kutya” – vallotta be az énekes.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás