RETRO RÁDIÓ

Ördög Nóra megint valami újat és izgalmasat mutat a nézőknek - Videó

Indul a Totem, a TV2 új kalandrealityje. A két csapat legjobbjai tízmillió forintért küzdenek. Naná, hogy brutális kihívások várnak rájuk.Megosztás
Szerző:
2021.05.05. 11:20
új műsor

A TV2 monumentális műsorában, a Totemben életre kelnek az ősi magyar mítoszok. A csatorna új kalandrealityjét ezúttal nem egy távoli ázsiai országban, hanem a Bakony lélegzetelállító környezetében forgatják. A „far­kasok” és a „szarvasok” csapatának az lesz a feladata, hogy minél több kristályt gyűjtsenek össze a vadregényes terepen, erőt próbáló kalandokon keresztül. A végső cél a magyar vadon urának járó cím, valamint a 10 millió forintos főnyeremény megszerzése, amit csupán a két-két legrátermettebb kalandornak lesz esélye bezsebelni. Párban kell megküzdeniük az ellenséges csapat legjobbjaival, hiszen csak együtt nyerhetik meg a 10 milliós főnyereményt, amin majd saját belátásuk szerint osztozhatnak. A Bors megtudta, Ördög Nó­ra lesz a produkció egyetlen műsorvezetője.

– Varázslatos az egész környék. A szervezők sok olyan helyet találtak, amikre még én is rácsodálkoztam, pedig a Balaton igazán hazai terep számomra – kezdte a Borsnak Nóra, aki nem bánja, hogy ezúttal itthon forgat.

– Persze már nagyon jól lett volna utazni, de közben elképesztő, egzotikus helyszíneken forgatunk itt, Magyarországon, így az élmény hasonló, mint egykor az Ázsia Expresszben. Sok régi kollégával dolgozunk együtt, így kicsit olyan, mintha napközben egy másik kontinensen tartózkodnék, este mégis a családommal lehetek. Egy picit tudathasadásos ez az állapot – mondta Nóra, akit kifejezetten megleptek az extrém körülmények, amikkel a forgatáson találkozott.

– A munka még mindig zajlik, de már most olyan extrém körülményekkel találkoztunk, amiken magam is meglepődtem. Egyik nap például olyan viharos volt a szél, hogy szinte visszafújta a szavakat a számba. Aki azt hiszi, Magyarország nem nyújt olyan extrém körülményeket, mint egy egzotikus ország, az nézze meg ezt a műsort, és rá fog jönni, hogy hatalmasat téved! A játékosokra embert próbáló feladat vár. Megmondom őszintén, én nem bírnám ki, ami őrájuk vár: nem tudnék esőben, szélben egy jurtában lakni, és közben versenyezni – folytatta a műsorvezető, aki nem szégyelli, hogy bár vidéki lány, rajta is kifogtak a körülmények.

– Ősszel a családdal elmentünk egy lakóautóval kirándulni, amit nagyon élveztem. Itt azonban más a helyzet: elég nomádok a körülmények, valljuk be, nem könnyű feladat egy sátortáborban felébredni a fagyos hajnalokon… Éppen ezért itt talán nem is a feladatokban rejlik az igazi kihí­vás, sokkal inkább, hogy képe­­sek-e a versenyzők megküzdeni a helyzettel, és így persze önmagukkal – vélekedik Nóra, aki szerint sok meglepetés vár a TV2 nézőire.

Ezeket olvastad már?
Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Nehézségek merültek fel Tücsi házasságában: "Ez a legnagyobb feszültségforrás kettőnk között"

Nehézségek merültek fel Tücsi házasságában: "Ez a legnagyobb feszültségforrás kettőnk között"

"Meg fogok fulladni": ezért került kórházba G.w.M

"Meg fogok fulladni": ezért került kórházba G.w.M

Meghan Markle hivatalosan is bejelentette: vége, nincs tovább

Meghan Markle hivatalosan is bejelentette: vége, nincs tovább

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás