Kiderült Diana féltett titka, ezt érezte halála előtt

Egy bennfentes nyilatkozott a hercegnő életének utolsó időszakáról és Károly herceggel való kapcsolatáról.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.11.
tragédia kapcsolat érzelmek diana hercegnő házasság barátság Kamilla Károly herceg megbékélés

Diana hercegnő és Károly herceg 1981-ben esküdött örök hűséget egymásnak. Házasságuk azonban nem volt idilli, ami elsősorban annak tudható be, hogy Károly a „boldogító” igen kimondásakor is Kamillába volt szerelmes – a vele való kapcsolatot azonban nem támogatta a királyi család.

Diana 1985. november 7-én a nemzeti botanikus kertek új látogatói információs központjának megnyitóján Canberrában (Fotó: AFP/Claude Coirault)

Károly az esküvő után sem szakította meg a kapcsolatot Kamillával. Erre Diana is rájött, s mivel a megcsalás és elhanyagoltság kikészítette, 1992-ben bejelentették, hogy elválnak.

Diana hercegnő 1997-ben, 36 évesen vesztette életét. A királyi család életrajzírója, Tina Brown nyilatkozott arról, hogy a szívek királynője milyen viszonyt ápolt Károllyal a tragédia előtti időkben – írja a Telegraph. Tina tudni véli, hogy Diana életének utolsó napjaiban már megbékélt azzal, hogy Károly mindig is Kamillát szerette. Addigra tudta elfogadni, hogy az érzések ellen semmit nem tehet, nem tudja megváltoztatni azokat.

Mint mondta, Diana élete vége előtt jó kapcsolatot ápolt a herceggel. Károly gyakran meg is látogatta, és ilyenkor meghallgatták a másik örömét, bánatát. Sokszor előfordult az is, hogy önfeledten nevetgéltek. Ahogy fiaik felcseperedtek, úgy vált egyre felhőtlenebbé a viszonyuk. Diana is elkezdett randizni. Bár vélhetően két férfival is kapcsolatba került, Tina szerint ennek ellenére is bármikor visszatért volna Károlyhoz – ha ő is úgy akarta volna. Végül csak barátok maradtak, sosem találtak vissza egymáshoz.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás