Tolvai Reni: Nem vagyunk felkészülve egy kisbabára

A 30 éves énekesnő még nem érzi késznek magát és párját a gyerekvállalásra, a leánykérésre azonban régóta vár.

Megosztás
Szerző: Metropol
2021.04.26. 05:00
Egy pár

Bár akadnak szép példák, a sztárvilág mégsem a hosszú, töretlen kapcsolatokról híres. Persze, a kivétel erősíti a szabályt, ahogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szerelme is, ami a 2010-es Megasztár alatt köttetett, s állítják: azóta sem múlt el. A két ze­nész több mint egy évtizede kitart egymás mellett, de a sztárok több­ségével el­lentétben a kö­zös életükről szinte semmit sem tudni. Nem posztolnak, nem adnak in­terjút, nem je­lennek meg kö­zösen, és ennyi év után sem házasodtak össze, s gyerme­kük sem született. A kérdés ezután jogosan merül fel: Mi a gond, hogy nem lépnek egyről a kettőre? Esetleg van alapja a róluk rendre felröppenő pletykáknak, miszerint már nem is alkotnak egy párt?

Reni tiszta vizet öntött a pohárba (Fotó: Instagram)

Nos, a híreszteléseket nemrég maga Reni tette helyre, és a ZSHOWtime videós csatornán elárulta, a karrierjük miatt zárták ki a nyilvánosságot a magánéletükből. A Megasztár után ugyanis egy évig mindenhova csakis együtt hívták őket, amit megelégeltek, s szerették volna, ha különálló művészként kezelik őket.

Azt éreztük, hogy annak ellenére, hogy szerelmespár vagyunk, nem akarunk „duett” lenni, és csak együtt létezni a szakmában. Csak így tudtuk ezt megállítani, hogy semmit nem adtunk ki a szerelmünkről. Ennek persze a hozadéka sok hülyeség és pletyka lett arról, hogy mi igazából nem is vagyunk együtt… – mondta az énekesnő Osváth Zsolt youtuber-rel beszélgetve.

Reni az interjú során őszintén mesélt arról is, hogy annak ellenére, hogy Andrással tíz év után is dúl köztük a szerelem, 30 évesen sem érzi késznek magát, magukat a gyerekvállalásra.

Ha nem lenne tűz, egyszerűen nem lenne értelme együtt lenni. Azt érezzük, hogy még mindig ott van az, ami az elején, amikor megfogott ő engem, és én őt. Mi teljes szerelmet élünk otthon, de babaprojekt még nincs. Én azt nagyon-nagyon régóta elhatároztam, hogy 35 év körül szeretnék majd elgondolkozni a babán. Addig pedig szeretném kiélni ezt a szakmai álmot, ami még mindig bennem van. Azt érzem, mi még nem vagyunk felkészülve arra, hogy kisbabánk legyen.

A családalapítással ellentétben a leánykéréssel azonban már Reni sem annyira türelmes, s az interjú során kibukott belőle, hogy azt bizony már régóta várja...

András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én na­gyon bízom benne, viszont semmilyen fajta presszionálást nem szeretnék felé – tette hozzá az énekesnő, aki szeretné, ha a párja önszántából, kényszer nélkül kérné őt feleségül.

Tíz éve alkotnak egy pár (Fotó:Bors)

A Bors kereste Kállay-Saunders Andrást és Tolvai Renit is, de továbbra is tartják magukat ahhoz, hogy a szerelmük tabu, nem akarnak beszélni róla.

 

Ezeket olvastad már?
Szorcsik Viki beleállt csapattársába: "Innentől fogva nincs miről beszélgetni vele"

Szorcsik Viki beleállt csapattársába: "Innentől fogva nincs miről beszélgetni vele"

Bochkor Gábor nem fogta vissza magát! Kulcsár Edináékat kritizálta

Bochkor Gábor nem fogta vissza magát! Kulcsár Edináékat kritizálta

Megdöbbentő vallomás! Ezért éhezett Brendan Fraser – Videó!

Megdöbbentő vallomás! Ezért éhezett Brendan Fraser – Videó!

Kíváncsi vagy milyen lehet a Mikulás kertje? Van, aki nem csak álmodozott róla, de meg is csinálta! - Fotó!

Kíváncsi vagy milyen lehet a Mikulás kertje? Van, aki nem csak álmodozott róla, de meg is csinálta! - Fotó!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik