RETRO RÁDIÓ

Oszvald Marika: Ha véget ér a vírus, meghívom minden barátomat a házamba!





Az operettdíva már jól van; megkapta mind a két oltását, az elmúlt időszakban megerősödött lelkileg, és egy fantasztikus szerep is vár rá.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.06.
Díva

Izgalmasan és tevékenyen telnek Oszvald Marika napjai. A Kossuth-díjas színésznő februárban megkapta a koronavírus elleni oltás első adagját, nemrégiben pedig a második vakcinával is beoltották.

– Már megkaptam a második oltást is, viszont ugyanúgy vigyázok magamra és a környezetemre, mint eddig. Az oltás nem véd meg teljesen a betegségtől, csak csökkenti annak súlyosságát, én pedig semmilyen módon nem szeretném elkapni a koronavírust. Ráadásul terjesztő még lehetek, így jobbnak látom, ha tartom a szeretteimmel a kellő távolságot. Viszont alig várom, hogy véget érjen a veszély. Ha már nem kell a vírustól tartanunk, első dolgom lesz meghívni minden barátomat és családtagomat a házamba, és addig maradhatnak itt, míg meg nem unjuk egymást! – mondta el a Metropolnak jókedvűen Oszvald Marika, aki a hogylétéről is beszámolt lapunknak.

Egyébként jól vagyok, és szerencsésnek mondhatom magamat, amiért számomra az elmúlt egy év csak anyagilag volt megterhelő, lelkileg viszont egyáltalán nem. Én lepődtem meg legjobban, de végre le tudtam vetkőzni a megfelelési kényszeremet, a hobbijaimnak hódolhattam, kertészkedhettem és olvashattam. Sőt, a telet is a gödöllői nyaralómban töltöttem, és most is ott vagyok. Ez a hely a béke szigete számomra – mondta el a Metropolnak Oszvald Marika.

A Kossuth-díjas színésznő örül, hogy most már végre dolgozhat is: szerepet kapott ugyanis Kerényi Miklós Gábor új rendezésében, a Sissi, a magyar királyné című operettben, amit a tervek szerint augusztus 15-én Gödöllő város szabadtéri színpadán mutatnak majd be először. A darabban Oszvald Marika mellett olyan színészek lépnek színpadra többek között, mint Denk Viktória, Peller Károly, Szendy Szilvi vagy Árvai Dániel.

Oszvald Marika megkapta mindkét oltását (Fotó: Ripost)

– Az én koromban nehéz jó operettszerepet találni, ezt a karaktert, akit alakítok, viszont mintha rám írták volna! Egy osztrák nemesi származású anya szerepét kaptam meg, aki nagyon szereti a magyarokat, mert anyai ágon benne is magyar vér csörgedezik. Egy energikus nőt játszom, aki sok izgalmat okoz majd a darabban. Hálás szerep, várom, hogy színpadra állhassunk, és remélem, a nézők is szeretni fogják ezt a romantikus, szívet melengető történetet, ami történelmünk egyik legjelentősebb időszakában, a kiegyezés alatt játszódik – fogalmazott az Operettszínház sztárja.

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás