Mire vágyik Tolvai Reni?





Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tíz éve egy pár. Az énekesnő szeretné, ha szerelme nyilatkozna, de a babaprojekt még nem aktuális.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
sztárok

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szerelme még a 2010-es Megasztár alatt köttetett, s állítják: azóta sem múlt el. A két ze­nész több mint egy évtizede kitart egymás mellett, de a sztárok több­ségével el­lentétben a kö­zös életükről szinte semmit sem tudni. Nem posztolnak, nem adnak in­terjút, nem je­lennek meg kö­zösen, és ennyi év után sem házasodtak össze, s gyerme­kük sem született.

(Fotó: Bors)

A kérdés ezután jogosan merül fel: Mi a gond, hogy nem lépnek egyről a kettőre? Esetleg van alapja a róluk rendre felröppenő pletykáknak, miszerint már nem is alkotnak egy párt?

Nos, a híreszteléseket nemrég maga Reni tette helyre, és a ZSHOWtime videós csatornán elárulta, a karrierjük miatt zárták ki a nyilvánosságot a magánéletükből. A Megasztár után ugyanis egy évig mindenhova csakis együtt hívták őket, amit megelégeltek, s szerették volna, ha különálló művészként kezelik őket.

Hogy mit gondol Tolvai Reni a róluk szóló pletykákról, azt elolvashatod a holnapi Borsban, vagy a www.borsonline.hu-n.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás