Dráma az Exatlonban, szabotálta a Kihívó játékát egy Bajnok - Videó

Egyre nagyobb a feszültség a játékosok között, amit olykor egymásra is zúdítanak. Nemrég két lány rúgta csúnyán össze a port. Az eset kapcsán a csapattársak sem rejtették véka alá a véleményüket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.27.
kétszínűség

Nem meglepő, hogy a kiélesedett helyzetek és a folyamatos versenyzés miatt egyre inkább pattanásig feszülnek az indulatok az Exatlan műsorában. Nemrég egészen odáig fajult a helyzet, hogy a Bajnok, Halász Vivi egyszerűen elrúgta ellenfele, Gréti labdáját.

Az igazságtalan bosszúnak azonban nem sok értelme volt, ugyanis újra kellett futniuk a pályát. A Kihívó egyébként észre sem vette, hogy kevesebb labdával kell teljesítenie az ügyességi feladatot. Csapattársa, Bence azonban nem habozott, és közbe lépett.

„Én láttam! Mentetek mindketten nagy hévvel, aztán Vivi és te is gyűjtötted össze a labdákat, aztán ahogy lépett, belerúgott a tiédbe. Én egyből el is szaladtam érte, és visszahoztam mögéd, hogy így fair, ne legyen távolabb. Aztán újra lett futva, valószínűleg ez a legkorrektebb” – emlékezett vissza Bálint.

A Kihívók csapatához tartozó Buzás Dóri ezután kemény szavakat fogalmazott meg Halász Vivivel kapcsolatban. „Nyilván ezt most nem tudjuk, hogy mennyire szándékos vagy nem szándékos. A velem való pacsi viszont megmaradt, és az nagyon-nagyon nem tetszett. Velem szemben mosolygott, de amikor elfordult, és én már nem láttam, akkor meg lerázta a kezét. Nekem ez egyébként egy nagyon bicskanyitogató viselkedés, a szemedbe mosolyog, utána meg elfordul és ilyeneket csinál, kicsit mintha álszent lenne” – mondta Dóri.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás