Teljesen megváltozott Kovács Kati házassága a járvány miatt

Bár az énekesnő már 25 éve egy párt alkot a férjével, a koronavírus teljesen új szintre emelte a kapcsolatukat.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.07.
karantén

A legtöbb zenészhez hasonlóan Kovács Kati is egyre nehezebben viseli a bezártságot, nem beszélve arról, hogy már nagyon hiányzik neki az imádott közönsége. Az énekesnő szerint azonban minden rosszban van valami jó, az utóbbi időben például sokkal közelebb kerültek egymáshoz a férjével, akivel immár félévszázada egy párt alkotnak.

„Nem gondoltam volna, hogy 25 év után tudunk meglepetéseket okozni egymásnak, de így van. Soha ennyit még nem beszélgettünk, mint most, és ennyi időt még nem töltöttünk összezárva, mint az utóbbi időben. Kifejezetten jót tett a házasságunknak ez az időszak, jobban megismertük egymást, ha úgy tetszik, összekovácsolódtunk a férjemmel a bezártság alatt” – mondta a Blikknek nevetve Kovács Kati, akit a közönség és a koncertek mellett a család hiánya visel meg a leginkább.

„Nagyon nehezen viselem a családomtól, a testvéreimtől és a gyerekeiktől való távolságot. Karácsonykor is csak az ablakból cseréltünk ajándékokat, és ez szörnyű, de mi is megtettünk mindent, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra. Remélem, azzal, hogy én is megkapom az oltást, hamarosan újra egyesülhet a család” – tette hozzá a 76 éves énekesnő.

Kovács Kati már nagyon várja a korlátozások végét (Fotó: MTI/Soós Lajos)

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás