Sokkoló vallomás a magyar énekestől: Egy volt barátnőm féltékenységi rohama közben megakart verni





A fiatal énekes a a Life Tv adásában vallott arról, hogy volt amikor annyira féltékeny volt a barátnője, hogy megpróbált erőszakot alkalmazni ellene.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.17.
bántalmazás

Veréb Tamás nem rég a Life TV Bréking című műsorának volt vendége Gallusz Niki és Iszak Eszter mellett, ahol az Aljas húzások a párkapcsolatban témájú részben osztotta meg egy régebbi kapcsolatának tapasztalatait.

„Nehéz férfiként megszólalni ebben a témában, volt egy viszonylag rövid kapcsolatom egy hölggyel aki nagyon féltékeny volt, alaptalanul, és úgy gondolta, hogy az belefér, hogy a féltékenységi rohama közben engem megpróbál megverni, nyilván ez egy aránytalan küzdelem lett volna. Én pedig, mint férfiember ettől teljesen elhatárolódtam, hogy mi verekedjünk, vagy bármi„ - mesélte el az énekes a Live Tv adásában.

Hozzátette: „Akkor is eszembe jutott és azóta is sokszor, hogy ez a fajta dolog nagyon furcsa helyzet, az a visszaélés, hogy egy férfi nem üthet vissza, nem bánthat vissza, nekem egy ilyenben volt részem.”

A sármos fiatalember Veréb Tamás Fotó: Nemzeti Sport

Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, Veréb Tamás a karantén alatt sem lazsál, rengeteget dolgozik és várja, hogy minél előbb találkozhasson a színpadon rajongóival.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás