Sokk! Ezt mondta Gáspár Zsolti miután megtudta mit tenne Győző magával





Hiába a csatározások sorozata, Gáspár Zsolti ledöbbent bátyja gondolatain.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.25.
testvérharc

Ahogy arról a Metropol beszámolt, hónapok óta megy az adok-kapok Gáspár Győző és öccse között, A testvérháborúban szerepelt már gyújtogatás és fenyegetés is. Teljesen egymás ellen fordult a két testvér.

A sárdobálás Győzikéék részéről egyébként egy Zsoltival közös, karácsonyi interjú kapcsán kezdődött, ahol szerintük békülésről szó sem volt, csakis szereplésről, s a nagybácsi rászedte őket. Zsolti a Borsnak elmondta, hogy a botrányokat bátyja féltékenységének tudja be, szerinte ugyanis Győzi képtelen elviselni, hogy már nem ő a család egyedüli sztárja.

A botrányok, üzengetések szinte mindennapossá váltak a fivérek között, ám Zsolti a minap megtorpant, amikor testvére öngyilkos gondolatairól kapott hírt. A fiatalabb showmanben a vér is megfagyott, amikor meghallotta, bátyja a Life TV-n arról beszél, sokszor úgy „szétgyógyszerezi magát”, hogy nem emlékszik rá, hol aludt el, s hogy a pánikbetegsége annyira eluralkodott rajta, hogy kétnaponta öngyilkos akar lenni.

Hogy jöhet ki ilyen egy családfő száján? Mondja meg valaki, hogy nyilatkozhat öngyilkosságról egy édesapa, akinek van két szép lánya, felesége? Mondom én, azok az átkozott gyógyszerek teszik ezt Győzivel – mondta a Borsnak Zsolti. Az öcs sorra vette az okokat, amelyek ide juttatták az egykori showmant.

Gáspár Győző rendszeresen gyógyszereket szed. Fotó: LifeTV

„Nem véletlen, hogy én soha a média közelébe se engedtem a családomat, és nem is fogom. Az én családom ugyanis nem eladó. A bátyám azonban engedte, és tessék, itt az eredménye! Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő! Nem a felfújt vitákra, meg a lejáratásomra kéne koncentrálniuk, hanem sokkal inkább magukra, és arra, hogy pszichológushoz járjanak, kigyógyuljanak a depressziójukból, hogy végre eldobhassák a gyógyszereket, és újra normális életet élhessenek” – mondja Zsolti, akinek hangjában ekkor már nem indulat, sokkal inkább aggodalom érződött.

20201020, Nógrádmegyer
Gáspár Zsolti, a TV2 Farm VIP műsorvezetője megmutatja nógrádmegyeri tanyáját.
Fotó: Keller Mátyás, (KM)
Ripost

Legyen ugyanis bármilyen haragos a viszonyuk Győzivel, Zsolti sosem feledkezik meg arról, hogy ők ketten egy apától és anyától származnak, és ez a kapocs örökre összeköti őket. „Történjék bármi, Győzi mégiscsak a testvérem, és nem akarom, hogy öngyilkos legyen, vagy egyáltalán a gondolata átfusson az agyán. Féltem őt” – komorodott el a mindig vidám showman, aki továbbra is állítja: részéről nincs harag, nem akar rosszban lenni a bátyjával.  





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás