RETRO RÁDIÓ

Ők azok a sztárok, akik a járvány alatt vállaltak babát





Szerencsére a pandémia se szegte kedvét a magyar hírességeknek, hogy bővítsék a családjukat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.31.
Várandósság

Polgár Krisztina

Legutóbb a gyönyörű modell jelentette be, hogy harmadik babájával várandós. A modell egy cuki családi képpel örvendeztette meg követőit, amin két fiával és férjével egy közös képen jelentik be, a család bővülni fog. - Már most szeretünk – írta a kép alá a szépséges kismama.

Fotó: Metropol

Horváth Éva

A 42 éves modell pár héttel ezelőtt osztotta meg egy hetilappal, hogy második gyermekével várandós. A hírnek kisfia, Kristóf örült a legjobban.

-Íme az örömhír, amit már nagyon nehéz volt magamban tartani, bővül a családunk. Kristóf is már nagyon várja a testvére érkezését-üzente Éva.

(Fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

Hódi Pamela

Második gyermekét hordja a szíve alatt az Instagram-sztár. Pami azt is elárulta, újra kislánya lesz, de a nevét még nem döntötték el kedvesével, Tóth Bencével. A sztár végül rajongói segítéségét kérte születendő gyermeke nevét illetően.

- Nem jutunk dűlőre a lánynevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat, amit még nem hallottunk vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik.

(Fotó : Metropol/Markovics Gábor)

Dér Heni

- Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat - árulta el egy Instagram-posztban az énekesnő, akinek heteken belül megszülethet a kisfia.

(Fotó: Metropol/Sulyok László)

Ada

A sztár 2020 decemberében egy mókás képpel jelentette be második terhességét a közösségi oldalán. A sztár nehezen viselte a várandóssága első szakaszát.

- Elég rosszul voltam. Hányni nem hánytam, viszont hat héten keresztül, olyan 10-11-től este 8-9-ig voltam rosszul, ami azt jelentette, hogy ájulás, szédülés, émelygés, hányinger, a szagoktól azonnali fejfájás - árulta el a terhességéről egy tévéműsorban.

(Fotó : Metropol/Markovics Gábor)

Karsai Zita

A táncosnő május elejére van kiírva, és már alig várja, hogy megszülessen a gyermeke.

- Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nem voltam meglepődve. Mi már rögtön terveztük, számunkra nem volt kérdés, hogy akarunk-e gyereket, egyrészt, mert szeretjük egymást, másrészt mert azért ketyeg az a biológiai óra.

(Fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

Martinovics Dorina

A színésznő terhességét barátnője, Dobó Kata kotyogta el véletlenül, aki egy munkát vett át kolléganőjétől a Játékszínben.

- Pár hét múlva átveszem Martinovics Dorina szerepét a Teljesen idegenekben a Játékszínben, mert babát vár - árulta el Kata. A hírt később a Radnóti Színház is megerősítette.

(Fotó: HBO)

Szalóki Ági már megkapta az oltást

A hétvégén jelentették be, hogy a második és harmadik trimeszterben járó, illetve szoptatós kismamák számára is ajánlott felvenni a koronavírus elleni védőoltást, név szerint a Pfizer- és a Moderna-vakcinákat. Kismamák ezrei rohamozták meg az oltópontokat, többek között Szalóki Ági is.

- Hát ez gyorsan ment. Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton elkezdik a kismamák oltását. Próba, szerencse, hát odamentem. Épp az adatlapot töltögettem néhány kismamával együtt, mikor egy fiatal orvos vagy orvosjelölt odalépett hozzánk, és közölte, hogy tartsunk vele, mert Merkely professzor fogja beadni nekünk az oltást. Pfizer-oltást kaptam - írta az oldalára a zenész.

(Fotó: MTI/Kovács Attila)

 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás