Nem hiszed el, mennyivel lett olcsóbb Gesztesi Károly háza!





Egy éve nem tudják eladni a néhai színész házát, továbbra sincs új tulajdonosa a több mint 200 milliós ingatlannak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.18.
örökség

190 millió forintért bárki beköltözhet Gesztesi Károly egykori otthonába! A tavaly év elején szívinfarktusban elhunyt színész budakalászi ingatlanát már közel egy éve hirdeti a család az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon, azonban még mindig nem talált gazdára.

Tízmilliókat engedtek

A 220 négyzetméteres, 7 szobás, medencés házat eleinte 210 millió forintért kínálták eladásra, azonban ma már 20 millió forinttal olcsóbban hirdetik. Úgy tűnik, a fotókat is lecserélték, ugyanis már sem a Shrek plüssfigura, sem pedig a színész személyes tárgyai nem láthatóak.

(Fotó: Metropol/Szabolcs László)

Visszavonták a hirdetést

Októberben a vírushelyzetre való tekintettel a színész egyik fia, Márkó azt nyilatkozta, hogy egy időre visszavonják a ház hirdetését, a továbbiakról pedig majd az öt testvér közösen dönt. A színész gyermekei a mai napig összetartanak, kölcsönösen segítik egymást mindenben, még az örökléssel kapcsolatban sem alakult ki vita közöttük. Gesztesi hátrahagyott örökségéből mind az öt gyermeke teljesen egyforma arányban részesült, így teljesülhetett az akarata.

Gesztesi imádta a ház minden szegletét

Bár az ingatlan gyönyörűen berendezett, mediterrán stílusban épült, valamiért mégsem talál gazdára, pedig Gesztesi minden szegletét imádta, hiszen mindent a saját ízlése szerint rendezett be.

(Fotó: Ingatlan.com)

— Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám — vélekedett még az otthonáról 2013-ban a néhai sztár.

A budakalászi ingatlan szám szerint a 27. lakása volt, mégis erre tekintett igazán otthonaként. Annak ellenére is, hogy 2016-ban egyszer már meg akart válni tőle, de végül meggondolta magát. Sőt, egy évekkel ezelőtti interjúban is hangoztatta, hogy budakalászi luxusotthonától nem szeretne megválni soha, itt akarta tölteni a nyugdíjas éveit is, ami nem meglepő, hiszen a két lakásból álló ház egyikében a színész élt, míg a másikban a második felesége, Nikolett és három közös gyermekük Márk, Dávid és Áron.





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás