RETRO RÁDIÓ

Hoppá, csalónapot tart Tápai Szabina és Kucsera Gábor, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz





Az éjszakákat régóta külön tölti Kucsera Gábortól Tápai Szabina.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.17.
sztárbaba

A szakértők szerint a párkapcsolat megromlásához vezethet, ha a kisgyermek huzamosabb ideig együtt alszik a szüleivel. Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislányuk, Milla születése óta külön tölti az éjszakákat - tudta meg a Bors.

Tápai Szabina a közössé­gi oldalán tett közzé egy videót, amiben arról beszél, hogy a kislánya igencsak feladja neki a leckét. Éjszakánként Milla rendszeresen felébred, ezért gyakorlatilag átköltözött a kicsi szobájába.

„Mindenkinek külön szobája van, de én Milla születése óta az ő kis birodalmában aludtam ”– kezdte Szabina. „Volt, amikor azzal próbálkoztam, hogy a saját ágyába szoktassam, de amikor éjszakánként tízszer felkelt, akkor nem volt kellemes folyton ingázni a két helyiség között. Nemrég tartottunk egy csalónapot, amikor mindannyian együtt aludtunk a szülői hálóban, hozzáteszem, nem biztos, hogy jó döntés volt… ” – mondta a Borsnak.

A szakértők szerint a párkapcsolat megromlásához vezethet, ha a gyerekek a szülők mellett alszanak, de Szabina nem ért ezzel egyet, szerinte ez nem azon múlik, hogy ki hol alszik.

„Hülyeségnek tartom, hogy csak akkor ápolod jól a kapcsolatodat, ha éjszaka együtt alszol a pároddal. Nem ezen múlik, hiszen ezt nem mondanám együtt töltött minőségi időnek” – tette hozzá.

Szabina azt sem titkolja, hogy a harmadik terhessége valóban teher a számára, nagyon nehéz hónapok vannak mögötte. A reggeli rosszullétek mellett az állandó fáradtság is mindennaposnak számít, így nem csoda, hogy nehezen viseli a várandósságot.

Abban biztos vagyok, hogy több gyereket nem vállalunk. Persze minden fáradtságot és kellemetlenséget megér, mert az a szeretet, amit a gyerekeimtől kapok, egy párkapcsolatot is felülír” – nyilatkozta.

Vállalja a véleményét

Egyes édesanyák mindent szeretnének jó színben feltüntetni, azonban Szabina nem tartozik közéjük. Bátran vállalja véleményét, miszerint olykor pokoli pillanatokat is át kell élnie. „Sokan nem értették, hogy ez miért nehéz. Gyakran fáradtan ébredek és úgy nézek, ki, mint egy zombi. Egyrészt nem szép látvány, másrészt pedig nem egyszerű, hogy a munkámban is helyt kell állnom ”– mondta.

 





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás